Rack Mount Mac Pro is nu verkrijgbaar bij Apple

Rack Mount Mac Pro is nu verkrijgbaar bij Apple
Rack Mount Mac Pro is nu verkrijgbaar bij Apple
Anonim

Wat: Apple's Mac Pro is beschikbaar in een rack-monteerbare configuratie

Hoe: Je kunt er nu een bestellen op Apple.com

Waarom maakt u zich zorgen: Dit is de krachtigste (en duurste) Mac die er is; terwijl de meeste consumenten de kracht niet nodig hebben, hebben grotere wetenschappelijke, educatieve en amusementsinstellingen dat wel.

Image
Image

Apple's krachtigste Mac is nu beschikbaar in een rack-mount configuratie. Vorige maand uitgebracht in een meer typisch desktop-stijl towermodel vanaf $5.999, kan het Mac Pro rackmount-model rechtstreeks bij Apple worden gekocht voor een basisprijs van $6.499. Maxed out (toevoegen van meer RAM en hogere capaciteit SSD en grafische kaart), zal de Pro dichter bij $ 54.000 lopen.

Geen van die prijzen is inclusief Apple's nieuwe high-end monitor (die, met een in een rack gemonteerde oplossing, minder een probleem wordt), genaamd de Pro Display XDR. Apple beweert dat het apparaat van $ 4.999 het allereerste 32-inch Retina 6K-scherm is. Het wordt geleverd zonder standaard, wat u nog eens $ 1.000 kost.

Toegegeven, de meesten van ons (behalve de stroomvretende Mac-consumenten met zeer diepe zakken) zullen geen van deze modellen of schermen kopen, maar de op een rack gemonteerde Mac Pro zal waarschijnlijk grote instellingen en bedrijven aanspreken die behoefte hebben aan de kracht en rackmogelijkheden van de krachtige Mac voor hun bedrijven. Denk aan onderzoeksbureaus die enorme hoeveelheden gegevens moeten verwerken, entertainmentbedrijven die snel volledige speelfilms moeten maken en andere plaatsen die toegang nodig hebben tot snelle, krachtige machines.

Aanbevolen: