De 5 beste Nintendo Switch-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste Nintendo Switch-apps van 2022
De 5 beste Nintendo Switch-apps van 2022
Anonim

Als het gaat om gameconsoles, is de Nintendo Switch het nieuwste kind in de buurt. Je bent waarschijnlijk al bekend met enkele van de fantastische games die beschikbaar zijn, maar je weet misschien niet welke apps er ook op beschikbaar zijn.

Of je nu wilt relaxen, je favoriete programma's wilt bekijken of een video op YouTube wilt hebben die het verdient om op je tv te worden gezien, met deze apps zit je goed.

Streaming Video: Hulu

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Talloze geweldige shows, waaronder Hulu Originals.
  • Eenvoudig te navigeren om de programma's te vinden die je wilt bekijken.

Wat we niet leuk vinden

Sommige betaalde abonnementen bevatten reclame.

Tv kijken via een streamingdienst is hoe steeds meer mensen toegang krijgen tot hun favoriete programma's en films. Hulu levert alles wat je al hebt gezien, samen met geweldige originele inhoud en een abonnement waarmee je toegang hebt tot live tv.

Je kunt zoeken naar specifieke titels, items aan je volglijst toevoegen en op categorie bladeren als je niet helemaal zeker weet wat je wilt kijken.

Hulu vereist wel een abonnement en biedt verschillende niveaus. Als je reclames niet erg vindt, kun je Hulu krijgen voor $ 8 per maand, of Hulu+Live TV voor $ 40 per maand. Als je geen reclame wilt maken, kun je Hulu kopen voor $ 12 per maand of Hulu+Live TV voor $ 44 per maand.

Stripboeklezer: InkyPen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grote bibliotheek met strips uit verschillende bronnen.
  • Makkelijk om de strips die je wilt lezen te vinden en op te slaan.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen toegang tot Marvel- of DC-strips.
  • Boekmodus kan onhandig en moeilijk te gebruiken zijn.

Strips zijn al tientallen jaren een manier om verhalen te vertellen die niet ideaal zijn voor scherm of boek. In het verleden moest je om je comic-fix te krijgen naar je plaatselijke winkel rijden om iets op te halen, of wachten op een levering van een handelaar naar keuze. InkyPen biedt je een andere optie, strips rechtstreeks op je tv afleveren met behulp van je Nintendo Switch.

InkyPen is een uitstekende manier om je komische fix te krijgen zonder ooit de bank te hoeven verlaten. Het heeft een geweldige gebruikersinterface om het vinden van strips gemakkelijk te maken, de mogelijkheid om je favorieten vast te zetten zodat je ze kunt terugvinden, en een enorme selectie om door te lezen. InkyPen werkt op een abonnementsmodel en kost je $8 per maand.

Music Creator: KORG Gadget

Image
Image

Wat we leuk vinden

Toegang tot 16 synthesizers en drummachines.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen import- of exportfuncties.
  • Geen ondersteuning voor MIDI-controllers.

KORG Gadget staat redelijk bekend als software voor het maken van muziek en is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Met deze app kun je verschillende synthesizers, drummachines en geluidseffecten gebruiken om je eigen muziek te maken.

KORG Gadget is een leuke manier voor maximaal vier personen om samen muziek te maken, hoewel het wordt beperkt door het feit dat je de muziek die je maakt niet kunt importeren of exporteren. Je kunt nog steeds delen met andere Switch-gebruikers, waardoor je op zijn minst een klein beetje kunt delen.

Of je nu van muziek houdt of een leuke activiteit wilt voor je muzikaal ingestelde kinderen, dit is een leuke koop. KORG Gadget kan worden vastgelopen voor $ 48.

Video's: YouTube

Image
Image

Wat we leuk vinden

Al je favoriete YouTube-content is beschikbaar.

Wat we niet leuk vinden

YouTube's algoritme kan video's aanbevelen die niet geschikt zijn voor jongere gebruikers.

YouTube is de nummer 1 plek op internet om video's te vinden. Of je nu schattige dieren, het dagelijkse nieuws, schetsshows, gamestreams of iets anders wilt, ze zijn de website waar je tijd aan wilt besteden.

De app is beschikbaar sinds november 2018, waardoor Switch-gebruikers toegang hebben tot een groter mobiel scherm dan dat op hun telefoon, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om je favoriete kanalen in te halen terwijl je met de metro onderweg bent.

Kleuren voor kinderen: Kleurboek

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Met gereedschap kun je de dikte en schaduw aanpassen.

Wat we niet leuk vinden

Je kunt alleen binnen de lijntjes kleuren.

De wereld is een stressvolle plek, en soms heb je een gemakkelijke manier nodig om op een gemakkelijke manier wat stoom af te blazen. Kleurboek is daar de perfecte app voor. Het geeft je verschillende pagina's vol met afbeeldingen die je kunt inkleuren.

Je krijgt toegang tot een aantal verschillende kleuren en tools. Dit betekent dat je kunt bepalen hoe donker je kleuren zijn en zelfs de dikte van je lijnen terwijl je ze inkleurt.

Aanbevolen: