Oodle: gratis lokale advertenties

Inhoudsopgave:

Oodle: gratis lokale advertenties
Oodle: gratis lokale advertenties
Anonim

Wat te weten

  • Zoeken: Kies item > filter resultaten op type, datum, prijs, etc.
  • Zoek in andere steden: Selecteer uw stadsnaam bovenaan en kies een nieuwe stad > Set Location om de zoekradius te wijzigen.
  • Meldingen instellen: iets zoeken > scroll naar de onderkant van pagina > voer e-mail in Email Alerts.

Dit artikel legt uit hoe je Oodle kunt gebruiken om online advertenties te zoeken.

Zoeken naar advertenties met Oodle

Nadat je een marktplaatsitem hebt gekozen, word je naar een ander deel van de website geleid dat speciaal voor die advertenties is gemaakt. Als u bijvoorbeeld door appartementsverhuur bladert, kunt u de resultaten filteren om alleen de appartementen met twee slaapkamers met een wasmachine en droger weer te geven, waar katten zijn toegestaan en de maandelijkse huur lager is dan $ 750.

Image
Image

Als je door meubelstukken bladert, worden de filteropties echter gewijzigd in relevante zaken zoals het type item (bureau, stoel, bed, enz.), het jaar waarin het is gemaakt, de prijs en de kleur. Als je hier een baan zoekt, zijn er filters voor het volledige type baan, vereiste werkervaring, functietitel en meer. Kies een evenementdatum als je naar tickets kijkt.

Je snapt het idee. Met al deze geavanceerde opties kunt u de resultaten verfijnen, zodat u precies kunt vinden wat u zoekt.

Zoek lokale advertenties in andere steden

Wanneer u Oodle voor het eerst opent, moet u naar de lokale advertenties in uw regio worden geleid op basis van de locatie van uw apparaat. U kunt de afstand vanaf uw locatie wijzigen om advertenties in de buurt te vinden, of zelfs de locatie volledig wijzigen om te zien wat er in andere steden beschikbaar is.

Pas de stad aan waarin je aan het browsen bent door de naam van de stad bovenaan de pagina te selecteren en een nieuwe in te voeren. Zo vind je ook advertenties in andere landen.

Image
Image

Gebruik het SET LOCATION gedeelte van de website om de straal van uw zoekopdrachten te wijzigen. U kunt de stad zelf kiezen of ergens tussen de vijf mijl en 250 mijl verderop. Verplaats de instelling helemaal naar country naar alles wat beschikbaar is in het land.

Ontvang een melding over nieuwe lokale advertenties

Oodle laat je e-mailwaarschuwingen ontvangen voor elke zoekopdracht waarin je geïnteresseerd bent. Dit maakt het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe lokale deals zonder dat je de site elke dag hoeft te bezoeken.

Om dat te doen, zoekt u naar iets waarin u geïnteresseerd bent en scrolt u naar de onderkant van de resultaten. Voer uw e-mailadres in het tekstvak onder Email Alerts in. Je kunt kiezen voor directe, uurlijkse of dagelijkse waarschuwingen, afhankelijk van hoe vaak je updates wilt.

Image
Image

Wat je kunt vinden op Oedel

Je kunt kiezen hoe ver van de stad je wilt zoeken, en er zijn talloze subcategorieën om de lijsten op te splitsen in overzichtelijke pagina's die je kunt doorzoeken.

Deze website kan ook worden gebruikt om uw eigen producten of diensten binnen de gemeenschap te verkopen. Ondersteunde landen zijn de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, India, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Dit zijn alle advertenties die u op deze site kunt vinden:

  • Merchandise
  • Voertuigen
  • Verhuur
  • Onroerend goed
  • Vacatures
  • Huisdieren
  • Tickets
  • Relaties

Binnen die gebieden zijn andere secties om ze te scheiden in meer specifieke categorieën. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar koopwaar op Oodle, zijn er subcategorieën voor antiek, baby's/kinderen, elektronica, kantoorartikelen, gereedschap, verzamelobjecten, apparaten en meer.

Hetzelfde geldt voor de andere, zoals Oodle-services, die subsecties heeft voor carrière, financiën, huis, gazon en tuin, onroerend goed en juridische diensten.

Aanbevolen: