Top 5 gratis e-mailbriefpapiersites

Inhoudsopgave:

Top 5 gratis e-mailbriefpapiersites
Top 5 gratis e-mailbriefpapiersites
Anonim

Geef uw e-mailberichten een persoonlijker tintje en pas ze aan met gratis e-mailbriefpapier. Deze sjablonen hebben hun eigen afbeeldingen en lettertypen en hebben meestal een thema rond zaken, feestdagen of verjaardagen. Hier zijn vijf websites die gratis briefpapier voor e-mail aanbieden.

Briefpapier van Yahoo Mail

Image
Image

Online uitnodigingsplatform Paperless Post werkt samen met Yahoo om meer dan 50 gratis sjablonen voor e-mailbriefpapier aan te bieden. De ontwerpen bevatten seizoensgebonden en feestelijke thema's en zien er geweldig uit op elk apparaat, in alle e-mailaccounts.

E-mailachtergronden

Image
Image

E-mailachtergronden bestaan al een lange tijd en het biedt een verscheidenheid aan thema-briefpapier. Er zijn verjaardagsgroeten, berichten van liefde, kerstsfeer en meer. Alle achtergronden van de site zijn compatibel met Gmail, Yahoo Mail, Outlook en andere webmailclients.

Gmail e-mailsjablonen

Image
Image

In tegenstelling tot Outlook en Yahoo heeft Gmail geen ingebouwde ondersteuning voor e-mailbriefpapier. Maar u kunt deze Chrome-plug-in krijgen, die een verscheidenheid aan sjablonen biedt voor nieuwsbrieven, feestuitnodigingen en meer. Het is volledig geïntegreerd met Gmail en wordt geleverd met meer dan 50 vooraf ontworpen sjablonen.

Estationery

Image
Image

Net als e-mailachtergronden kunt u met ESationery een achtergrond naar uw klembord kopiëren zodat u deze in een e-mail kunt plakken. De site beweert duizenden sjablonen te hebben voor e-mailbriefpapier, e-mailbriefpapier en e-kaarten voor elke gelegenheid.

Cloudeight Briefpapier

Image
Image

Cloudeight Stationery biedt e-mailachtergronden voor Mozilla Thunderbird en Outlook. Terwijl andere sites over het algemeen seizoensgebonden thema's bieden, heeft Cloudeight fantasie-briefpapier, zeegezichten, dieren en meer. Het briefpapier wordt gedownload als een.zip-bestand.

Aanbevolen: