Sluit alle tabbladen in Safari onmiddellijk op de iPhone of iPad

Inhoudsopgave:

Sluit alle tabbladen in Safari onmiddellijk op de iPhone of iPad
Sluit alle tabbladen in Safari onmiddellijk op de iPhone of iPad
Anonim

Wat u moet weten

  • Om tabbladen normaal te sluiten: Houd de two-stacked-square Tab-knop ingedrukt. Het menu wordt geopend. Druk op Sluit alleTabs.
  • Niet-reagerende tabbladen sluiten: Ga naar Instellingen > Safari > Geschiedenis en websitegegevens wissen> Bevestig.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u al uw tabbladen in de Safari-browser voor iPhone en iPad kunt sluiten. Deze instructies werken voor iOS 12, iOS 11 en iOS 10.

Hoe alle tabbladen in de Safari-browser te sluiten

Gebruik het tabbladmenu om alle geopende tabbladen tegelijk te sluiten. Houd de Tab-knop ingedrukt, die eruitziet als twee gestapelde vierkanten. Als je erop tikt, opent de knop een nieuw venster, maar als je je vinger erop houdt, verschijnt het Tabs-menu.

Image
Image

Het menu Tabbladen bevat een optie om alle geopende tabbladen te sluiten, behalve de pagina die u momenteel bekijkt.

Gebruik deze methode om een privétabblad te openen om een privé-browsesessie te starten.

Hoe alle tabbladen te sluiten zonder de Safari-browser te openen

Als je Safari niet kunt openen om alle geopende tabbladen op je iPhone of iPad te sluiten, wis dan de Safari-cache van websitegegevens. Deze aanpak is de voorhamer manier om tabbladen te sluiten en zou alleen moeten worden gedaan als u geen tabbladen via de webbrowser kunt sluiten. Als u deze gegevens wist, worden alle cookies die op uw apparaat zijn opgeslagen, gewist, wat betekent dat u opnieuw moet inloggen op websites die u normaal gesproken ingelogd houden tussen bezoeken.

Image
Image

Blader in de iPhone- of iPad-instellingenapp naar de sectie Safari en selecteer Geschiedenis en websitegegevens wissen. Bevestig uw selectie in het pop-upscherm.

Aanbevolen: