Hoe maak je een bladwijzer van alle tabbladen in Chrome op Android

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een bladwijzer van alle tabbladen in Chrome op Android
Hoe maak je een bladwijzer van alle tabbladen in Chrome op Android
Anonim

Wat te weten

  • Instellingen (op desktopversie van Chrome) > Sync and Google Services > Turn on.
  • Selecteer Sync and Google Services > Beheren wat u synchroniseert > Synchroniseer alles of Synchronisatie aanpassen.
  • Met meerdere tabbladen geopend op Chrome Android, ga naar desktop Chrome > History > History> Tabbladen van andere apparaten.

Er is momenteel geen functie in de Android-versie van Chrome om alle geopende tabbladen als bladwijzers op te slaan. Dit artikel toont u een oplossing om een bladwijzer te maken voor de geopende tabbladen in Chrome in Android.

Je hebt toegang tot een desktop-pc nodig voor deze tijdelijke oplossing.

Hoe maak ik een bladwijzer van alle geopende tabbladen in de Android-versie van Chrome?

Met de Chrome-browser in Android kunt u afzonderlijke tabbladen opslaan als bladwijzers. Maar in tegenstelling tot Chrome op desktop, is er nog geen functie om alle geopende tabbladen in één stap te markeren. De onderstaande stappen leiden u door een tijdelijke oplossing waarmee u meerdere tabbladen als bladwijzers kunt opslaan, maar u heeft wel toegang nodig tot de desktopversie van Chrome.

  1. Met de geopende tabbladen die u wilt toevoegen aan een bladwijzer, selecteert u het pictogram met het aantal geopende tabbladen in de rechterbovenhoek om al uw geopende tabbladen te zien.

    Image
    Image
  2. Open Chrome op de desktop-pc.
  3. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van de browser. Ga naar Geschiedenis > Geschiedenis.

    Image
    Image
  4. Selecteer in de linkerzijbalk Tabs van andere apparaten. U kunt nu alle geopende tabbladen op uw andere apparaten zien die zijn gesynchroniseerd met het Google-account dat u in Chrome-browsers op andere apparaten gebruikt.

    Image
    Image
  5. Open de links afzonderlijk en maak een bladwijzer voor ze allemaal op het Chrome-bureaublad op de bladwijzerwerkbalk of een specifieke map. U kunt op twee manieren een bladwijzer maken voor alle tabbladen.

    • Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de titelbalk van de browser en selecteer Bladwijzer voor alle tabbladen.
    • Selecteer het menupictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek en kies Bookmarks > Bookmarks all tabs.
  6. Om de opgeslagen tabbladen op Android te bekijken, selecteert u Bookmarks en gaat u naar de specifieke bladwijzermap die u voor de webpagina's had geselecteerd.

    Image
    Image

Waarom kan ik bladwijzers van Chrome niet zien in Android in Chrome op de pc?

Chrome synchroniseert op al je apparaten met het profiel waarop je bent ingelogd. Als synchronisatie is uitgeschakeld, kan Chrome de door Android bekeken tabbladen niet matchen met de desktop, en Tabs van andere apparaten geven de geopende tabbladen niet weer. Zorg er eerst voor dat u bent ingelogd op hetzelfde Google-account in Android en de Chrome-browser op het bureaublad. Controleer vervolgens de Sync en Google Services instellingen.

  1. Selecteer het pictogram met de drie stippen om het menu te openen.
  2. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  3. Schakel synchronisatie in door de knop Synchronisatie inschakelen te selecteren.

    Image
    Image
  4. Selecteer Sync en Google Services in de sectie You en Google.

    Image
    Image
  5. Selecteer Beheer wat u synchroniseert.

    Image
    Image
  6. Kies Synchroniseer alles of Synchronisatie aanpassen.

    Om uw synchronisatiegegevens aan te passen, gaat u naar beneden in de lijst en schakelt u Bookmarks en Open tabbladen in als ze zijn uitgeschakeld. Deze stap zorgt ervoor dat uw browsesessies worden overgedragen van het ene apparaat naar het andere, en u kunt alle geopende tabbladen op de Tabs van andere apparaten scherm zien.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe groepeer ik tabbladen in Chrome?

    Als u in Chrome tabbladgroepen wilt maken, klikt u met de rechtermuisknop op een geopend tabblad en selecteert u Tabblad aan nieuwe groep toevoegen. Sleep tabbladen naar de nieuwe groep om ze toe te voegen. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken om een naam te maken of een kleurlabel toe te voegen.

    Hoe herstel ik Google Chrome-tabbladen?

    De snelste manier om een tabblad te openen dat u onlangs in Chrome op het bureaublad hebt gesloten, is door het menu Geschiedenis te openen. Het bovenste gedeelte, Recent gesloten, bevat alles wat je hebt afgesloten, inclusief groepen tabbladen. Klik op een pagina om deze opnieuw te openen. Tik in de mobiele app op het menu Meer (drie stippen) en selecteer vervolgens Recente tabbladen voor een lijst met pagina's die je hebt gesloten.

Aanbevolen: