Hoe het Nintendo Online Family Plan in te stellen en te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe het Nintendo Online Family Plan in te stellen en te gebruiken
Hoe het Nintendo Online Family Plan in te stellen en te gebruiken
Anonim

Het Nintendo Switch Online-familielidmaatschap is een speciaal niveau van de Nintendo Switch Online-service. Met Nintendo-gezinsabonnementen kunnen maximaal acht Nintendo-accounthouders online Nintendo Switch-spellen spelen.

De informatie in dit artikel is van toepassing op de Nintendo Switch- en Switch Lite-videogameconsoles.

Een Nintendo Switch Online-gezinsabonnementsgroep maken

De persoon die het gezinsabonnement instelt, is verantwoordelijk voor het betalen van de jaarlijkse abonnementskosten en voor het toevoegen en verwijderen van andere accounts. Een Nintendo Switch-gezinsabonnement maken en leden aan de groep toevoegen:

  1. Ga in een willekeurige webbrowser naar de Nintendo Switch Online-lidmaatschapspagina.

    Image
    Image
  2. Scroll omlaag naar Familielidmaatschap en selecteer Aankoop.

    Image
    Image
  3. Log in op je Nintendo-account.

    Image
    Image

    Je kunt inloggen met Facebook, Google, Twitter of je Nintendo Network ID als je ze eerder aan je Nintendo-account hebt gekoppeld.

  4. Eenmaal ingelogd, wordt de pagina opnieuw geladen. Scroll naar beneden naar Familielidmaatschap en selecteer Doorgaan naar aankoop.

    Image
    Image
  5. Als je Nintendo Switch Online-gezinslidmaatschap is geactiveerd, ga je naar het gedeelte Familiegroep van je Nintendo-account.

    Image
    Image
  6. Selecteer Voeg een lid toe.

    Image
    Image
  7. Selecteer Uitnodigen voor familiegroep.

    Image
    Image

    Selecteer Maak een kinderaccount als je de activiteiten van je kinderen wilt volgen met de app Ouderlijk toezicht wisselen.

  8. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan het Nintendo-account dat je wilt toevoegen en selecteer vervolgens Verzenden. De gebruiker ontvangt een link om lid te worden van de familiegroep.

    Image
    Image

Nintendo Online Family Plan-functies

Het Nintendo Switch Online-gezinsabonnement biedt dezelfde voordelen als individuele lidmaatschappen, maar maakt het mogelijk ze te delen met iedereen in de gezinsgroep. Deze functies omvatten:

  • Online multiplayer voor sommige Nintendo Switch-videogames
  • Toegang tot klassieke Nintendo Entertainment System-titels
  • Cloud-back-ups voor opgeslagen gamegegevens
  • Nintendo Switch voicechat via de smartphone-app
  • Toegang tot exclusieve deals en items

Nintendo-gezinsabonnementen versus individuele abonnementen

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen het Nintendo-gezinsabonnement en dat voor solo-gamers:

  • Nintendo Switch Online-gezinslidmaatschappen worden jaarlijks gefactureerd zonder maandelijkse of driemaandelijkse betalingsopties.
  • Tot acht Nintendo-accounthouders hebben toegang tot alle Nintendo Switch Online-functies.

Individuele accounts kunnen op elk moment worden toegevoegd aan of verwijderd uit de gezinsgroep. Hoewel het mogelijk is om bestaande gebruikers aan uw Switch toe te voegen, hoeven leden van de familiegroep niet op dezelfde console te zijn geregistreerd. In feite heeft elke gebruiker toegang tot Nintendo Online vanaf zijn eigen afzonderlijke systeem. Op die manier kun je online spelen met andere leden van je familie.

Het Nintendo Switch Online-gezinslidmaatschap staat volledig los van de Nintendo Switch-functie voor ouderlijk toezicht, die volledig gratis te gebruiken is.

Wie moet het Nintendo Switch-gezinsabonnement gebruiken?

Het gezinsabonnement wordt aanbevolen voor elk huishouden waar meer dan één persoon van plan is zich aan te melden voor een Nintendo Switch Online-abonnement. Een jaarlijks Nintendo Switch Online-abonnement kost $ 19,99 per gebruiker, maar een Nintendo Switch Online Family-lidmaatschap, dat maximaal acht leden toestaat, kost $ 34,99 per jaar en dekt iedereen in de groep. Zelfs met slechts twee leden bespaart het Nintendo Switch Online-gezinsabonnement je geld.

Kinderen en volwassenen tellen elk als individuele gebruikers in een gezinsgroep. Een groep van twee kinderen en twee volwassenen telt bijvoorbeeld nog steeds als vier leden.

Aanbevolen: