Hoe YouTube TV Family Sharing in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube TV Family Sharing in te stellen
Hoe YouTube TV Family Sharing in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Delen instellen: Selecteer Profiel afbeelding, ga naar Instellingen > Delen met gezin. Lees de servicevoorwaarden en de vereisten, selecteer Doorgaan.
  • Toevoegen aan familiegroep: Selecteer Profiel afbeelding, ga naar Instellingen > Delen met gezin > Beheren, selecteer Gezinslid uitnodigen.
  • Verwijderen: Selecteer Profiel afbeelding, ga naar Instellingen > Delen met gezin >Beheer , kies een familielid om te verwijderen, selecteer Lid verwijderen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je YouTube TV Family Sharing instelt. Aanvullende informatie behandelt hoe u een uitnodiging kunt accepteren en hoe u gezinsleden kunt toevoegen of verwijderen.

YouTube TV Family Sharing instellen

Met behulp van de service heb je toegang tot allerlei soorten live-inhoud voor een laag maandelijks bedrag. Met YouTube TV Family Sharing kun je je abonnement ook delen met maximaal vijf andere leden van je huishouden. Hier is hoe.

Voordat je je YouTube TV-abonnement met anderen kunt delen, moet je delen in de app instellen. Ga als volgt te werk om delen aan de gang te krijgen.

In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat je al een YouTube TV-abonnement hebt gekocht. Als dat niet het geval is, kun je je abonneren op de gratis proefperiode van YouTube TV, maar houd er rekening mee dat het slechts twee dagen geldig is voordat de kaart die je in het bestand hebt geplaatst in rekening wordt gebracht voor de prijs van het abonnement.

  1. Log in op YouTube TV en klik op je Profile afbeelding in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het menu Instellingen.

    Image
    Image
  3. Er verschijnt een ander menu. Selecteer Delen met gezin.

    Dit is ook waar je premiumkanalen aan je YouTube TV-abonnement zou toevoegen als je dat zou willen doen.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een informatievenster waarin wordt uitgelegd wat u aan het doen bent. Lees de informatie zorgvuldig door, zorg ervoor dat u de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid onderaan het dialoogvenster doorklikt en klik vervolgens op Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Er wordt nog een dialoogvenster geopend waarin de vereisten voor het toevoegen van gezinsleden worden uitgelegd. Zorg ervoor dat u het doorleest en klik vervolgens op Doorgaan.

    Je kunt Overslaan nu gezinsleden toevoegen. Als je dat doet, moet je later teruggaan naar de Family Sharing-manager om mensen toe te voegen om je YouTube TV-abonnement te delen.

    Image
    Image
  6. Selecteer op het volgende scherm de mensen die je wilt toevoegen als leden van je familiegroep. Als ze niet in uw contacten staan, kunt u gezinsleden toevoegen via e-mailadres. Als u klaar bent, selecteert u Verzenden om de uitnodigingen te verzenden.

    Image
    Image
  7. Nadat de uitnodigingen zijn verzonden, ontvang je een bevestigingsbericht. Klik op Ga naar YouTube TV om je favoriete films en programma's te bekijken. De rest van het proces moet worden afgehandeld door de mensen die je hebt uitgenodigd om lid te worden van je familiegroep.

Een uitnodiging voor een YouTube TV-gezinslid accepteren

Zodra de uitnodigingen om lid te worden van uw familiegroep zijn verzonden, moeten de ontvangers het proces voltooien. Ze doen dat vanuit de e-mailuitnodiging die ze ontvangen.

  1. De persoon die je hebt uitgenodigd om lid te worden van je gezinsgroep, moet de ontvangen e-mail openen en op Uitnodiging accepteren. klikken

    Image
    Image
  2. Ze worden meegenomen naar een uitleg dat je ze hebt uitgenodigd om lid te worden van je gezin op Google. De ontvanger moet klikken op Get Started.

    YouTube is eigendom van Google en is daarom verbonden met Google, dus wanneer je een familiegroep maakt op YouTube, worden sommige van je Google-accountfuncties automatisch meegenomen voor de rit.

  3. De ontvanger wordt gevraagd om te bevestigen dat hij deel uitmaakt van je gezin. Als ze akkoord gaan, moeten ze klikken op Deelnemen aan familie.

    Image
    Image
  4. Uw gezinslid ontvangt een Welkom bij de Familie! bericht. Ze kunnen nu zien wie er nog meer deel uitmaakt van je gezinsgroep als ze op Bekijk gezin. klikken
  5. Familieleden kunnen ook zien wat je deelt als ze naar beneden scrollen op de pagina. Van daaruit kunnen ze op Go naast YouTube TV-gezinsabonnement klikken om YouTube TV te gaan gebruiken.

    Gebruikers hebben ook toegang tot andere diensten die automatisch met hen worden gedeeld zodra u Delen met gezin instelt.

    Image
    Image

Beheer je YouTube TV-gezinsgroep

Omdat de gezinsdynamiek kan veranderen, moet je je YouTube TV-gezinsgroep kunnen beheren. U kunt gezinsleden vrij eenvoudig toevoegen en verwijderen.

  1. Log in op je YouTube TV-account en klik vervolgens op de profielafbeelding in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Instellingen > Delen met gezin en klik vervolgens op Beheren.

    Image
    Image
  3. Selecteer het familielid dat je wilt verwijderen. Klik vervolgens in het menu op Lid verwijderen.

    Image
    Image
  4. Je wordt gevraagd om je accountwachtwoord op te geven en vervolgens te bevestigen dat je het gezinslid wilt verwijderen. Klik nogmaals op Verwijderen en het gezinslid wordt verwijderd.

Als je nog een gezinslid wilt toevoegen (je kunt maximaal vijf extra gezinsleden hebben), klik je op de optie Gezinslid uitnodigen en volg je de bovenstaande stappen om een nieuw gezinslid uit te nodigen.

Aanbevolen: