Wat is Microsoft Search?

Inhoudsopgave:

Wat is Microsoft Search?
Wat is Microsoft Search?
Anonim

Van de Office-suite en de mobiele Sharepoint-app tot Outlook en Bing.com, Microsoft Search anticipeert op uw behoeften met minimale invoer. De functie werkt het beste met de zakelijke services van Microsoft, waardoor bedrijven, scholen en organisaties kunnen profiteren van de op AI gebaseerde technologie om collega's en partners verbonden te houden. Dit is wat u moet weten over de AI-gestuurde functie.

Image
Image

Microsoft Search werkt het beste op Windows-accounts

Gebruik Microsoft Search met een Microsoft-product zoals Outlook, SharePoint of Microsoft 365 - of met een Windows 10-computer, laptop of tablet - voor de beste productiviteitservaring.

U moet zijn aangemeld bij een Microsoft-account om de zoekfunctie in Bing te gebruiken. De computerprogramma's en mobiele apps van Microsoft bevatten de zoekfunctie. U hebt ook toegang tot Microsoft Search vanuit de taakbalk van Windows 10, waardoor uw hele zakelijke of persoonlijke ecosysteem een intuïtieve en gecontextualiseerde touch krijgt.

Bottom Line

Net als de continuïteitsfunctie van Apple, biedt Microsoft Search u dezelfde ervaring voor het verzamelen van gegevens op al zijn platforms, inclusief desktop, mobiel en internet. De zoekbalk ziet er op alle platforms hetzelfde uit en zoekresultaten kunnen worden opgeslagen en op andere platforms worden weergegeven. U kunt zoekresultaten ook zo instellen dat ze voor meerdere gebruikers binnen een bedrijf of organisatie worden ingevuld.

Microsoft Search vereist beheerconfiguratie

Hoewel Microsoft Search bedoeld is om de kantoorproductiviteit te vergemakkelijken, vereist het enige administratieve aanpassingen om te passen bij het bedrijf of de organisatie die het gebruikt. Hoewel de basisconfiguratie van Microsoft Search eenvoudig is, zijn er veel Power Apps zoals Slack, SQL Servers en DropBox die beheerders kunnen toevoegen voor verdere aanpassing van het ecosysteem van een bedrijf.

Beheerders kunnen ook aangepaste kleuren en logo's gebruiken voor de Microsoft Search-ervaring van hun bedrijf.

Microsoft Search werkt met de vertrouwde cloud

De Microsoft Trust Cloud werkt met Azure Active Directory-verificatie om resultaten voor zoekgebruikers te vullen. Dit betekent dat de zoekmethode verschilt van de mechanismen die de openbare Bing-zoekopdracht mogelijk maken, waardoor een extra beveiligingslaag aan Microsoft Search wordt toegevoegd.

Image
Image

Beste toepassingen voor Microsoft Search

Als je bent ingesteld op het gebruik van Microsoft Search, zijn hier enkele van de beste toepassingen:

  • Contacten en vergaderingen: Vind contactgegevens, details over aankomende vergaderingen met collega's, gedeelde interne documenten, groepslidmaatschappen en meer.
  • Groepsinformatie: Vind details over groepen binnen een organisatie, de mensen binnen bepaalde groepen en de inhoud die tussen specifieke groepen wordt gedeeld.
  • Documenten: Vind interne documenten, bronnen en tools, en volg documenten en bestanden die door u, collega's of groepsleden zijn gemaakt.
  • SharePoint-sites: Zoek de SharePoint-websites die u hebt gemaakt of die zijn gemaakt door collega's of groepsleden.
  • Gesprekken opslaan: Vind uw één-op-één gesprek met collega's, evenals chats in Microsoft Teams of Microsoft Yammer.
  • Routebeschrijving: zoek naar locaties en routebeschrijvingen voor gebouwen, kantoren, campussen.

Aanbevolen: