10 van de meest populaire Pinterest-gebruikers om te volgen

Inhoudsopgave:

10 van de meest populaire Pinterest-gebruikers om te volgen
10 van de meest populaire Pinterest-gebruikers om te volgen
Anonim

Pinterest is ieders favoriete go-to-platform voor het vinden van creatieve ideeën en weetjes over allerlei verschillende onderwerpen. De visuele interface maakt het gemakkelijker en leuker dan ooit om alles georganiseerd te houden door dingen op een bijbehorend bord te pinnen.

De volgende Pinterest-gebruikers hebben een langdurige reputatie voor het regelmatig plaatsen van uitzonderlijke inhoud. Neem een kijkje en volg ze als hun pinnen je interesse wekken!

Joy Cho / Oh Joy!: Voor alles wat kleurrijk en creatief is

Image
Image

Met bijna 13 miljoen volgers is Joy Cho een van de meest gevolgde Pinterest-gebruikers. Ze is een in Los Angeles gevestigde ontwerper, blogger en culinaire liefhebber die heeft gewerkt met grote merken zoals Target en Urban Outfitters.

Je zult vast iets tegenkomen dat bij je creatieve smaak past als je door haar tientallen verschillende borden bladert. Vrijwel al haar boards passen in lifestyle-categorieën zoals reizen, eten, thuis en beauty.

Unieke categorieën zorgen ervoor dat haar boards echt opvallen. Haar Mini Travels-bord is bijvoorbeeld geweldig om te volgen als je geïnteresseerd bent in tips, uitrusting en ideeën voor reizen met kinderen.

Hoewel sommige van haar boards niet echt honderden of duizenden pins bevatten, kun je erop rekenen dat Joy de nadruk legt op kwaliteit boven kwantiteit.

De afbeeldingen die ze plaatst zijn kleurrijk, duidelijk en uniek. Je zou waarschijnlijk niet in je eentje op de verbazingwekkende dingen stuiten die ze heeft vastgepind.

Maryann Rizzo: een schat aan ideeën voor interieurontwerp

Image
Image

Interieurontwerper Maryann Rizzo heeft alles te maken met prachtige woondecoratie, architectuur, landschapsarchitectuur, eten, gezondheid, ambachten en al het andere dat uw leven thuis zo mooi en gastvrij mogelijk maakt.

Ze trok zeker geen 9 miljoen volgers door middelmatige inhoud vast te pinnen. Als je door haar boards kijkt, zul je merken dat een groot deel ervan is gecentreerd rond verschillende aantrekkelijke ontwerpcategorieën, netjes opgesplitst in allerlei afzonderlijke componenten om gemakkelijk te kunnen bladeren.

Ideeën nodig voor meubels van een bepaalde kleur? Maryann's Painted Furnishings-bord kan helpen. Wat dacht je van meubels die meer een houten, natuurlijke uitstraling hebben? Bekijk haar Au Natural Furnishings-bord voor meer ideeën.

Bekka Palmer: fotografie en nog veel meer

Image
Image

Je moet je er ondertussen van bewust zijn dat Pinterest een extreem visueel, op afbeeldingen gebaseerd sociaal platform is. Voor fotografen en fotografieliefhebbers betekent dit meer mogelijkheden om te pronken en mooiere foto's te bekijken!

Bekka Palmer is een fotografe uit Brooklyn die haar meer dan 8 miljoen volgers regelmatig verrukt. De borden die zich het dichtst bij de bovenkant van haar profiel bevinden, zijn voornamelijk gericht op fotografie, maar als je naar beneden scrolt, vind je meer pinnen met nuttige bronnen over levensstijl, zoals eten, tuinieren en kleding.

Bekka heeft niet veel borden, maar ze zitten allemaal boordevol geweldige pinnen.

Poppytalk: de droom van een doe-het-zelver

Image
Image

Lifestyle-inhoud kan bijna alles omvatten, maar de mensen van Poppytalk hebben echt de meest opwindende en essentiële gebieden onder de knie.

Poppytalk is een blog die al jaren bestaat en voornamelijk design-, doe-het-zelf-, handgemaakte en vintage inhoud bevat. Je vindt duizenden ongelooflijke pinnen verspreid over een grote verscheidenheid aan borden.

Poppytalk heeft echt een geweldige verscheidenheid aan categorieën om door te bladeren, van kamperen en huisjes tot citaten en typografie. Alle pinnen zijn prachtige afbeeldingen van hoge kwaliteit die echt opvallen tegen de middelmatige dingen die je elders vastgezet vindt

Jane Wang: een breed scala aan creatieve pins om te ontdekken

Image
Image

In tegenstelling tot veel van de andere populaire Pinterest-gebruikers op deze lijst die grote ontwerpers en bloggers zijn, biedt Jane Wang niet heel veel details over wie ze is in haar bio-sectie. Het is niet helemaal duidelijk of ze een pinguïn is die op Antarctica leeft of niet, maar het is oké als ze dat is, want ze weet echt geweldige dingen te pinnen!

Jane heeft meer dan 7 miljoen volgers en 50.000 pins om te ontdekken. Dat is veel browsen en pinnen om te doen.

Haar volste bord heet Delicious, een bord met meer dan 20.000 pinnen. Haar Happy-bord heeft bijna 4.000 pins met een mengelmoes van allerlei heerlijke afbeeldingen en interessante producten.

Bonnie Tsang: eenvoudige en minimale pinnen

Image
Image

Redactionele en commerciële fotografe Bonnie Tsang heeft een iets andere sfeer op haar Pinterest-profiel en biedt haar volgers een verscheidenheid aan pinnen die worden weergegeven door zeer duidelijke, scherpe en eenvoudige foto's op haar borden. Over het algemeen zien haar borden er een stuk minder "druk" uit dan de borden van andere gebruikers.

Met meer dan 7 miljoen volgers en een zeer gerespecteerde reputatie zijn de pins van Bonnie Tsang van de hoogste kwaliteit.

Van stijl en mode tot reizen en interieurontwerp, deze boards zijn divers genoeg voor iedereen om interessante inhoud te vinden.

Evelyn: boeken, films, reizen en meer leuke dingen

Image
Image

Met ongeveer 7 miljoen volgers en meer dan 30.000 pins verspreid over al haar borden, staat Evelyns Pinterest-profiel vol met prachtige afbeeldingen en interessante bordtitels.

Als je ervan droomt om naar allerlei nieuwe plaatsen over de hele wereld te reizen, zijn haar reisspecifieke borden voor elk continent perfect voor jou! Veel borden weerspiegelen netjes georganiseerde entertainment- en reiscategorieën, samen met fotografie- en lifestylecollecties, zoals eten en mode.

Bookworms zou haar Books Are Portable Magic-bord eens moeten bekijken voor leesinspiratie.

Pejper: Swedish Lifestyle Love

Image
Image

Ben je een fan van eenvoudige beelden en geweldige lifestyle-ideeën? Als dat zo is, zul je dol zijn op Pejper, een Zweedse lifestyleblog gerund door twee vrouwen.

De meeste afbeeldingen die door Pejper zijn vastgemaakt, delen het gemeenschappelijke thema van een witte of lichte achtergrond gecombineerd met fotografie van hoge kwaliteit. In tegenstelling tot andere Pinterest-gebruikers die houden van enorme details en veel kleur, geven de borden van Pejper je een snelle blik op wat je op elk bord kunt verwachten.

Hun unieke manier om de beste afbeeldingen en bronnen samen te stellen, was genoeg om ze bijna 7 miljoen volgers te bezorgen, met populaire lifestyle-inhoud bestaande uit alles van sieraden en houten voorwerpen tot zwart-witfotografie en modeaccessoires.

EerlijkWTF: Prachtige en buitengewone vondsten

Image
Image

HonestlyWTF is een geweldige kleine blog gerund door Erica Chan Coffman, die het web afspeurt naar het beste op het gebied van doe-het-zelf, kunst, woondecoratie, schoonheid en meer.

Je zult meteen alle geweldige borden opmerken voor de categorieën mode en interieurontwerp. Alle vastgezette afbeeldingen zijn duidelijk, kleurrijk en interessant zonder te overweldigend te zijn.

Met ongeveer 100 borden met duizenden pinnen, onderscheidt EerlijkWTF zich door Erica's toewijding aan het samenstellen van buitengewone inhoud. Je zou waarschijnlijk moeite hebben om dit spul ergens anders te vinden!

Bekijk het ongelooflijke DIY-bord of het voedselbord om een glimp op te vangen van hoe verschillend en geweldig deze pinnen zijn.

Veanad: elegant en fancy

Image
Image

Danaë Vokolos, ook bekend als Veanad, deelt haar ontwerpesthetiek met een schaarse acht borden met buitengewone inhoud op het gebied van kleding, sieraden, haar, make-uptips en andere vrouwengerichte onderwerpen. Alle afbeeldingen zijn elegant, overzichtelijk en buitengewoon aantrekkelijk.

Aanbevolen: