De top 10 van meest populaire sites op internet

Inhoudsopgave:

De top 10 van meest populaire sites op internet
De top 10 van meest populaire sites op internet
Anonim

Deze lijst met de meest bezochte websites van 2021, gebaseerd op het totale verkeer en unieke bezoekersinformatie die wordt onderhouden door Cloudflare, bevat waarschijnlijk enkele van uw favorieten. Ze hebben de neiging om deze lijst jaar na jaar te maken omdat ze uitblinken in het dienen van de behoeften van hun publiek.

Image
Image

De meest bezochte websites zijn niet per se de beste voor al uw behoeften. Bekijk de handigste sites om te bezoeken en de coolste websites voor als je je verveelt.

TikTok.com

Image
Image

In een nogal verbluffende staatsgreep haalde TikTok alle Google-eigendommen in het klassement in, ondanks het feit dat de site in India is verboden. TikTok-gebruikers posten, bekijken en communiceren met korte video's - wat, zo blijkt, geschikt is voor het publiek dat is opgesloten door de COVID-19-pandemie.

Google.com

Image
Image

Google is 's werelds populairste zoekmachine. Miljarden mensen genereren elke dag miljarden zoekopdrachten, en het is niet alleen voor zoeken: Google biedt ook een verscheidenheid aan randapparatuur.

Facebook.com

Image
Image

Facebook is de populairste sociale-mediasite op internet. Miljarden actieve gebruikers over de hele wereld gebruiken Facebook dagelijks om met familie en vrienden te communiceren.

Meer over Facebook

  • Facebook 101: hoe Facebook begon en de functies die je kunt verwachten van de socialemediagigant.
  • Hoe Facebook te gebruiken: als je niet weet wat een tijdlijn of een status op Facebook is, kun je het jargon hier oppikken en uitbreiden wat je op het sociale netwerk kunt doen.
  • Hoe Facebook te gebruiken om mensen te vinden: Facebook is een krachtig hulpmiddel om mensen online te vinden. Meer informatie over het gebruik van Facebook om te zoeken naar oude vrienden, klasgenoten en familieleden.

Microsoft.com

Image
Image

Miljoenen bezoeken elk jaar de startpagina van Microsoft om te winkelen en ondersteuning te krijgen voor het uitgebreide technische aanbod van het bedrijf.

Apple.com

Image
Image

Op dezelfde manier bekijken gebruikers van Apple-producten het aanbod en de ondersteuningsfuncties van het bedrijf elk jaar met miljoenen.

Amazon.com

Image
Image

Amazon is goed op weg om 'het meest klantgerichte bedrijf op aarde' te worden. Het biedt een uitgebreide selectie van retailproducten, waaronder boeken, films, elektronica, speelgoed en vele andere goederen, rechtstreeks of als tussenpersoon. Via zijn Prime-service biedt het video's en muziek.

Netflix.com

Image
Image

Netflix is een go-to-keuze geworden voor een avondje thuis. Met meer dan 5.800 titels en het aantal, zijn de kijkmogelijkheden vrijwel eindeloos. Leuk weetje: de populairste film op Netflix in 2021 was de hit 'Clueless' uit het begin van de jaren 2000.

Youtube.com

Image
Image

Je hebt deze week waarschijnlijk een video op YouTube bekeken, net als miljarden andere mensen die zowel crowdsourced als commerciële inhoud gebruiken om zichzelf te vermaken, nieuwe vaardigheden en ideeën te leren, doelen voor zelfverbetering na te streven en op de hoogte te blijven.

Meer over YouTube

  • Wat is YouTube?: leer meer over dit entertainmentcentrum en hoe je het kunt gebruiken. Het bevat video's die zijn geüpload door individuen, groepen en bedrijven.
  • Hoe maak je een YouTube-kanaal: het is gemakkelijk om je eigen YouTube-kanaal te maken, zodat je je video-inhoud op internet kunt delen. Leer hoe u kunt profiteren van deze verreikende influencer.
  • Wat te kijken op YouTube: het aanbod van YouTube-content wordt elke dag uitgebreid, dus vinden wat je wilt bekijken is niet altijd gemakkelijk. Hier vindt u informatie over hoe u inhoud kunt vinden die overeenkomt met uw interesses (u vindt zelfs gratis films op YouTube).
  • YouTube TV: wat je moet weten: YouTubeTV is een online streamingdienst die abonnees gebruiken om live televisie te kijken op hun computers, telefoons en andere elektronische apparaten.

Twitter.com

Image
Image

Als de vierde meest populaire sociale-mediasite in 2021, delen de ongeveer 400 miljoen gebruikers van Twitter korte berichten en wisselen berichten uit met hun volgers. Aan de zakelijke kant hebben de meeste grote bedrijven en organisaties Twitter-accounts, die een prominente rol spelen in hun marketing- en klantenservice-inspanningen.

WhatsApp

Image
Image

Meer dan een miljard gebruikers wereldwijd hebben van WhatsApp het populairste berichtenplatform ter wereld gemaakt. Met end-to-end berichtversleuteling biedt WhatsApp een veilige, gratis manier om elektronisch te communiceren.

Aanbevolen: