De 9 technische items die elke student nodig heeft voor school

Inhoudsopgave:

De 9 technische items die elke student nodig heeft voor school
De 9 technische items die elke student nodig heeft voor school
Anonim

Plannen voor het begin van het schooljaar is veel moeilijker dan toen het terug was toen alle studenten een pen en een notitieboekje nodig hadden. De enige complicatie in die tijd was welke kleur de notebook moest hebben?

De vooruitgang van de technologie heeft geresulteerd in de uitvinding van een verscheidenheid aan apparaten die het studeren en het leven op de campus gemakkelijker maken voor studenten, waarbij veel van deze nieuwe technologie niet alleen nuttig is, maar ook nodig is in de klaslokalen van vandaag.

Hier zijn negen technische apparaten die leerlingen dit schooljaar nodig zullen hebben.

Opvouwbare fiets voor gemak en veiligheid

Fietsen kunnen een geweldige manier zijn om van en naar school te gaan en om snel over de campus te reizen, maar het vinden van een plek om ze te parkeren kan vaak moeilijk zijn en er is altijd het gevaar dat deze tijdens de les beschadigd of zelfs gestolen wordt. Vouwfietsen lossen beide problemen op.

Image
Image

Opvouwbare fietsen zijn niet alleen net zo functioneel als traditionele fietsen, ze zijn ook veel lichter en kunnen worden opgevouwen om ze met de hand te dragen of in een tas te plaatsen. In het ideale geval zijn ze net zo draagbaar als een skateboard, maar veel nuttiger.

Ruisonderdrukkende koptelefoon om studenten te helpen focussen

Het vinden van een rustige plek om te studeren of huiswerk af te maken kan moeilijk zijn voor zowel middelbare scholieren als studenten. Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn een fantastische oplossing voor dit probleem, omdat ze in wezen elke omgeving tot een potentiële plek voor gericht leren maken.

Image
Image

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons werken door nieuwe geluidsgolven te creëren die andere geluidsgolven om je heen opheffen. Ze variëren in prijs van ongeveer $ 60 tot meer dan $ 300 met verschillende kwaliteitsopties beschikbaar aan beide uiteinden van het prijsspectrum.

Opnamepen voor het gemakkelijk opnemen van colleges

Het opnemen van een lezing of klaspresentatie kan een geweldige manier zijn om het bewaren van nieuwe informatie te verbeteren, maar het kan een groot ongemak zijn om een opnameapparaat mee te nemen naast al je andere bezittingen tussen de lessen door.

Opnamepennen, ook wel slimme pennen genoemd, lossen dit probleem op door te functioneren als een traditionele pen voor schrijven en tekenen, maar ook met een ingebouwde microfoon.

Virtuele assistent voor herinneringen en onderzoek

Virtuele assistenten, ook wel digitale assistenten genoemd, zijn snel onderdeel geworden van moderne computers met smartphones, laptops, tablets, computers en zelfs videogameconsoles die ze nu ondersteunen. Digitale assistenten kunnen worden bediend via tekst of spraak en kunnen worden gebruikt om woorden of zinsdelen op te zoeken, valuta om te rekenen, de weg te vragen, herinneringen te maken en meer.

Image
Image

De drie grote zijn Microsoft's Cortana, Apple's Siri en Google's Google Assistant. Elk is beschikbaar via verschillende officiële apps en ook als ingebouwde tools in sommige besturingssystemen. Cortana is bijvoorbeeld ingebouwd in Windows 10, terwijl Siri al op je iPhone en iPad staat.

Smartphone voor letterlijk alles

Het is vrijwel onmogelijk om nu student te zijn zonder een smartphone. Naast het gemak om indien nodig familie of faculteit te kunnen bellen, zitten moderne smartphones boordevol apps die kunnen worden gebruikt om samen te werken aan projecten, toegang te krijgen tot Word- en Excel-bestanden, gegevens op te slaan in de cloud en elk denkbaar onderwerp te onderzoeken.

Image
Image

De meest populaire smartphones zijn die met iOS, zoals Apple's iPhone en Android, maar de niche-Windows-telefoons zijn ook ongelooflijk praktisch als het gaat om studeren vanwege hun First-Party-ondersteuning voor alle apps en services van Microsoft.

Bottom Line

Een laptop is tegenwoordig onmiskenbaar een noodzaak voor studenten op middelbare scholen en universiteiten en hogescholen. Laptops maken het voor leerlingen gemakkelijker om thuis aan opdrachten te werken, omdat ze niet hoeven te wachten tot de gezinscomputer gratis te gebruiken is. Met hun eigen persoonlijke laptop kunnen studenten ook studeren op weg van en naar school, aantekeningen maken tijdens de les en nieuwe vaardigheden ontwikkelen die ze kunnen gebruiken wanneer ze aan het werk gaan.

Cloudopslag voor back-ups en samenwerking

Cloudopslagservices maken automatisch back-ups van bestanden naar online servers en geven toegang tot dezelfde gegevens op meerdere apparaten zoals een laptop of smartphone. De meeste leerlingen hebben waarschijnlijk al een Google-account voor Gmail en YouTube, zodat ze de Google Drive-cloudservice kunnen gebruiken die al aan hun account is gekoppeld.

Image
Image

Microsoft heeft ook zijn eigen cloudservice genaamd OneDrive, die kan worden gebruikt door iedereen met een Outlook-, Office- of Xbox-account, terwijl een andere populaire optie Dropbox is, die beschikbaar is op vrijwel elk denkbaar apparaat. Er zijn talloze cloudservices beschikbaar voor studenten om te proberen, vele met gratis opties, en ze hoeven zich niet te beperken tot slechts één.

Draagbare printer voor het afdrukken van essays en foto's

Draagbare printers zijn een geweldig idee voor universiteits- en hogeschoolstudenten die veel documenten moeten afdrukken, maar niet gemakkelijk toegang hebben tot afdrukfaciliteiten of het zich niet kunnen veroorloven om ze te gebruiken.

Printers hebben de reputatie een vrij duur luxeartikel te zijn, maar draagbare kwaliteitsprinters die tekstdocumenten en foto's kunnen afdrukken, zijn nu beschikbaar voor iets meer dan $ 100, waardoor ze voor veel mensen een legitieme optie zijn.

Draadloze Bluetooth-luidspreker voor ontwerpprojecten en uitv altijd

De meeste studenten hebben niet het budget of de ruimte in hun slaapzaal voor een volledige surround sound-luidsprekeropstelling, maar een draadloze Bluetooth-luidspreker kan een respectabele taak vervullen bij het afspelen van audio vanaf een computer of smartphone met solide bas en hoog volumeniveaus.

Image
Image

Een draadloze Bluetooth-luidspreker is echter niet alleen voor campusfeesten of bijeenkomsten. Studenten die kunst en design studeren, hebben vaak een geluidssysteem nodig voor presentaties en kunstinstallaties en een klein apparaat als dit is zowel gemakkelijk mee te nemen als de klus te klaren.

Aanbevolen: