De 5 beste online kleursites voor volwassenen

Inhoudsopgave:

De 5 beste online kleursites voor volwassenen
De 5 beste online kleursites voor volwassenen
Anonim

Kleurboeken voor volwassenen - tekeningen die ingewikkeld zijn, niet 'volwassen' - zijn big business. Er zijn tal van websites voor online kleuren, en alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, zijn een printer, kleurpotloden of kleurpotloden en wat fatsoenlijk papier. Er zijn zelfs kleur-apps voor volwassenen.

Hier zijn enkele van onze favoriete keuzes voor het vinden van goede kleurplaten.

Bij het afdrukken en kleuren vanaf deze sites raden we iets zwaarder aan dan standaard 'printerpapier', dat bekend staat onder de meer technische term '20 lb. bond' papier. Experimenteer een beetje, maar je zult waarschijnlijk iets zwaarder dan 20 lb willen oppakken.hecht, omdat het minder ondoorzichtig is en je foto's er wat meer uitspringen.

Gedrukt en online kleuren – Super Coloring

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Mogelijkheid om online te kleuren en af te drukken
  • Eenvoudig te navigeren en aan de slag te gaan

Wat we niet leuk vinden

Online kleuren heeft niet veel te bieden

Als je één go-to-site wilt voor al je kleurbehoeften, zouden we zeggen dat Super Coloring die site zou moeten zijn. Ze hebben een enorm aantal afbeeldingen om uit te kiezen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Het downloaden of afdrukken van de afbeeldingen is een fluitje van een cent - op sommige gratis sites moet je door een heleboel hoepels springen om bij het bestand te komen dat je nodig hebt. Een paar klikken en je hebt toegang tot alle foto's die je nodig hebt.

Een categorie die ze hebben die opv alt, is de categorie "Beroemde schilderijen". Hier vindt u replica's van enkele van de beroemdste kunstwerken die er zijn, en de opties binnen de categorie zijn erg diep. Er zijn bekende namen als Claude Monet en Vincent van Gogh naast minder bekende kunstenaars (met schilderijen die je zeker zult herkennen) van kunstenaars als Paul Klee en Edward Hopper. Maak je eigen versie van je favoriete meesterwerk!

Super Coloring heeft ook een functie die niet veel andere kleurwebsites voor volwassenen hebben: je hoeft de afbeeldingen niet eens af te drukken om ze in te kleuren. Er is een optie wanneer u op een afbeelding klikt om 'Online kleuren' te selecteren, waarmee u rechtstreeks in uw browser naar een kleurprogramma gaat. Het is niet het meest diepgaande programma ter wereld, maar het kan je in een mum van tijd dekken en je iets te doen geven als je wat tijd moet doden.

Voor kinderen en volwassenen – Beste kleurplaten voor kinderen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Verscheidenheid aan ontwerpen voor alle vaardigheidsniveaus

  • Kleur op nummer

Wat we niet leuk vinden

Geen enorm aantal opties

Deze site heeft nogal wat geweldige kleurpagina's voor kinderen, maar het lijkt erop dat ze ook behoorlijk wat tijd hebben besteed aan het verbeteren van hun pagina's voor volwassenen. Ze hebben ook een verscheidenheid aan categorieën om uit te kiezen, en hun foto's variëren van heel eenvoudig tot extreem moeilijk.

Sommige van de meest interessante ontwerpen op deze pagina komen van hun "Quote" kleurpagina's. Kleur wat decoratie voor een thuiskantoor, of maak misschien wat decoratie om als cadeau weg te geven. Een andere unieke categorie die ze hebben is een "Color By Numbers"-pagina. Als je moeite hebt om te visualiseren hoe je pagina eruit zal zien, zullen deze je helpen om wat te oefenen terwijl je nog steeds een aantal geweldige foto's inkleurt.

Voor puur volume – alleen kleur

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enorme hoeveelheid foto's

  • Ingewikkelde ontwerpen

Wat we niet leuk vinden

Niet veel eenvoudige afbeeldingen

Super Coloring is dichtbij, maar Just Color heeft hoogstwaarschijnlijk de grootste galerij met foto's om uit te kiezen. Feestdagen, filmposters, glas-in-lood, Keltische ontwerpen… Als je iets wilt kleuren, heeft Just Color waarschijnlijk minstens een dozijn variaties die je kunt printen en waarmee je aan de slag kunt.

Er zijn hier een aantal ongelooflijk ingewikkelde ontwerpen, dus er zijn enkele pagina's om echt je tanden in te zetten. Het beste van alles is dat je niet zonder dingen komt te zitten die met deze site te maken hebben.

Op maat gemaakte kleurplaten – Coloring Bliss

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Op maat gemaakte afbeeldingen
  • Meditatieve en therapeutische opties

Wat we niet leuk vinden

  • Enkele hoepels om doorheen te springen

Coloring Bliss heeft niet het enorme aantal kleurpagina's dat veel van deze sites hebben. En het downloaden van de pagina's kan een beetje een project zijn - om toegang te krijgen tot sommige ervan, moet je door een paar hoepels springen om de artiest, Jennifer Stay, te helpen. Dus wat maakt Coloring Bliss opvallen?

Jennifer Stay legt het uit: "Ik heb een paar honderd handgetekende foto's gemaakt die je kunt downloaden, afdrukken en vullen met prachtige kleuren. Elke tekening is zorgvuldig gemaakt met de uiteindelijke artiest - dat ben jij - in gedachten. Terwijl we een vorm creëren of een gebied vullen, stellen we ons voor dat je kleuren selecteert en jezelf verliest in de therapeutische kunst van het kleuren. We proberen tekeningen te maken die elke leeftijd en elke artistieke vaardigheid zullen inspireren."

Kijk eens rond op de pagina van Stay en je zult zien dat ze gelijk heeft: haar kleurpagina's lijken gewoon een beetje beter in elkaar te zitten dan de pagina's op veel andere sites. Volledige toegang krijgen kost misschien wat meer moeite (en premium lidmaatschap, voor volledige toegang) dan deze andere sites, maar mensen die echt van kleuren houden, zullen het waarschijnlijk de moeite waard vinden.

Citaten en inspirerende ontwerpen – Beproefd en waar

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Op maat gemaakte afbeeldingen
  • Citaten en "wenskaart" opties

Wat we niet leuk vinden

Niet veel opties

Tried & True is een geweldige knutselblog van moeder van drie Vanessa Brady. Net als Coloring Bliss heeft deze site op maat ontworpen kleurpagina's. Er is niet het enorme volume dat een paar andere sites hebben, maar Tried & True is gespecialiseerd in coole ontwerpen rond inspirerende citaten.

Alle kleurpagina's met citaten zijn perfect voor het aanpassen van verschillende ruimtes in uw huis of om mee te sturen met een geliefde als ze naar hun werk, school of ergens anders gaan. Een van haar ontwerpen zou een speciale call-out moeten krijgen: een serie "lunchbox notes" om je kind mee te verrassen als het in de kantine gaat zitten. Sommige kinderen zullen er dol op zijn, sommige kinderen zullen zich volledig schamen voor "hun suffe moeder/vader", maar je weet dat ze er stiekem dol op zullen zijn.

Aanbevolen: