Run Keeper Android App Review

Inhoudsopgave:

Run Keeper Android App Review
Run Keeper Android App Review
Anonim

De Runkeeper-app voor Android is een app voor hardlopers, wandelaars en wandelaars. Net als de andere op hardlopen gebaseerde Android-apps, gebruikt RunKeeper de GPS-functies die zijn ingebouwd in Android-smartphones. Het omvat het volgen van routes, een geschiedenisfunctie en personalisatiefuncties. Deze app is indrukwekkend, maar hoe staat hij in vergelijking met andere Android-fitness-apps?

Een gedetailleerde samenvatting van je training

Runkeeper toont je route op een gedetailleerde kaart, samen met statistieken over je tempo, gemiddelde en topsnelheid, afstand en tijd. Een geweldige functie van Runkeeper is de mogelijkheid om je routekaart te bekijken terwijl je bezig bent met je training. Deze functie kan levensreddend zijn voor wandelaars die zich buiten de gebaande paden wagen of voor iedereen die verdwaald is.

Image
Image

Zoals alle apps die de ingebouwde GPS-functie op Android-telefoons gebruiken, heb je een duidelijk zicht op de lucht nodig om de tracking te laten werken. Dus hoewel Runkeeper kan functioneren als een op zichzelf staand GPS-volgapparaat, verwacht niet dat het werkt tijdens het wandelen in het diepe bos.

Instellingen en personalisatie in Runkeeper

Op hardlopen gebaseerde apps zoals Runkeeper, Cardio Trainer en RunTastic maken verschillende niveaus van personalisatie mogelijk. Met Runkeeper kunt u uw training opnemen op afstand of tijd. U kiest ook of u mijlen of kilometers gebruikt. In tegenstelling tot Cardio Trainer bevat Runkeeper echter geen samenvatting van de totale verbrande calorieën. En, in tegenstelling tot RunTastic, geeft het geen details weer over de afgelegde hoogte.

Image
Image

Runkeeper kan je trainingen delen met sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter. Als je deel uitmaakt van een fitnessgroep die sociale netwerken gebruikt om workouts te delen of om te strijden tegen andere leden, zorgt Runkeeper voor moeiteloos uploaden en zal je route desgewenst op Facebook plaatsen.

Als je geen gebruik maakt van sociale netwerken, kunnen deze functies en personalisatie-instellingen van Runkeeper worden genegeerd of uitgeschakeld.

Kaart en geschiedenis

Vóór de populariteit van mobiele apparaten vertrouwden hardlopers die hun trainingen wilden bijhouden op pen en papier of een desktopcomputer. Met apps zoals Runkeeper zie je een gemakkelijk te bekijken kaart van je route met de mogelijkheid om elke training op te slaan in de Log sectie.

Image
Image

Nadat je een training in de app hebt voltooid, wordt je gevraagd om de training op te slaan. Om al je opgeslagen trainingen te vinden, ga je naar het hoofdmenu en kijk je in de sectie Me. Daar kun je de details van je training bekijken en trainingen met elkaar vergelijken.

Samenvatting van de Runkeeper Android-app

Runkeeper heeft indrukwekkende kaartfuncties en sociale netwerkmogelijkheden. Runkeeper is handig, gebruiksvriendelijk en rijk aan functies. Dit maakt het een van de best draaiende apps voor Android. Het is echter niet zo rijk aan functies dat het het werk voor je doet.

Aanbevolen: