Apple's Fitness+ krijgt binnenkort 'Time to Run' en meer

Apple's Fitness+ krijgt binnenkort 'Time to Run' en meer
Apple's Fitness+ krijgt binnenkort 'Time to Run' en meer
Anonim

Fitness+-abonnees kunnen over een paar dagen het nieuwe jaar inluiden met een aantal nieuwe functies en een nieuw seizoen van Time to Walk.

Sommige van Apple's plannen voor Fitness+ voor de Apple Watch werden afgelopen zomer onthuld, waaronder Time to Run, maar de details en datums waren nog in de lucht. Welnu, nu weten we dat we Time to Run, Collections en meer Time to Walk-content kunnen verwachten in de zeer nabije toekomst, 10 januari zelfs. Volgens Apple is het de bedoeling om nieuwjaarsresoluties nieuwe manieren te geven om hun doelen na te streven en gemotiveerd te blijven.

Image
Image

Collections biedt een assortiment aan trainingen en meditaties die zijn samengesteld uit meer dan 2.000 opties die momenteel in de Fitness+ bibliotheek aanwezig zijn. Deze worden vervolgens gebundeld in voorgestelde plannen om specifieke opleidingskeuzes aan te pakken. Bij de lancering zullen zes verschillende trainings- of meditatieplannen beschikbaar zijn, waaronder een kernuitdaging van 30 dagen, je eerste 5K lopen en ontspannen voor een betere nachtrust.

Time to Run daarentegen is een door een trainer geleide functie die audio en populaire routes op opmerkelijke locaties gebruikt om een motiverende hardloopervaring te creëren. Apple stelt ook dat elke run een bijbehorende afspeellijst zal hebben die bedoeld is om "de geest te vangen" van elke stad. Time to Run biedt bij de lancering drie afleveringen (Brooklyn, Miami Beach en Londen), waarna elke maandag een nieuwe aflevering wordt toegevoegd.

Image
Image

Ten slotte gaat Time to Walk, dat audio met beroemde gasten gebruikt om gebruikers te inspireren om vaker te lopen, zijn derde seizoen in. Elke week worden er nieuwe gasten toegevoegd, te beginnen met Rebel Wilson en verder met Hasan Minhaj, Sugar Ray Leonard en meer.

Al deze nieuwe Fitness+-functies voor de Apple Watch zijn zonder extra kosten beschikbaar voor Fitness+-abonnees. Als je niet bent geabonneerd, kun je je aanmelden voor $ 9,99 per maand of $ 79,99 per jaar en delen met maximaal vijf extra gezinsleden.

Aanbevolen: