CNN+ is niet dood, het is net verhuisd naar een nieuw huis

CNN+ is niet dood, het is net verhuisd naar een nieuw huis
CNN+ is niet dood, het is net verhuisd naar een nieuw huis
Anonim

Discovery+ voegt content toe van de onlangs gesloten CNN+ streamingdienst, via zijn eigen CNN Original Hub.

Hoewel CNN+ eerder dit jaar werd stopgezet, zal veel van zijn inhoud nog steeds beschikbaar zijn vanwege de opname in Discovery+. Het helpt CNN+-abonnees niet veel, aangezien de dienst nu ter ziele is en ze zich waarschijnlijk voor een andere moeten aanmelden, maar het betekent in ieder geval dat sommige van die shows niet verdwijnen.

Image
Image

Op dit moment biedt de nieuwe CNN Original Hub op Discovery+ een samengestelde selectie van CNN Original Series, CNN Films en HLN Original Series, met in totaal 800+ afleveringen van het oude en huidige. Een beetje uit de CNN Special Reports-bibliotheek is ook opgenomen, hoewel het erop lijkt dat niet alles van de inmiddels ter ziele gegane streamingdienst de cut heeft gemaakt. Tot nu toe in ieder geval niet.

Image
Image

Je kunt een uitgebreidere lijst vinden van wat er is overgebracht in de officiële aankondiging, maar enkele hoogtepunten zijn Anthony Bourdain: Parts Unknown (Seizoenen 1-12) en Crimes of the Century. Er zijn ook HLN-originelen zoals Unmasking a Killer, How it Really Happened (Seizoenen 1-6) en Beyond Reasonable Doubt. En ook verschillende CNN-films, zoals The Flag en 9/11.

CNN Original Hub is nu beschikbaar via Discovery+, met plannen om meer CNN- en HLN Original-series aan de bibliotheek toe te voegen nadat ze hun runs op de kabel hebben voltooid. Als u nog niet bent geabonneerd op Discovery+, kunt u zich aanmelden voor $ 4,99 per maand (ondersteund door advertenties) of $ 6,99 per maand (zonder advertenties).