LG's indrukwekkende nieuwe tv gaat van plat naar gebogen in een haast - wat te weten

LG's indrukwekkende nieuwe tv gaat van plat naar gebogen in een haast - wat te weten
LG's indrukwekkende nieuwe tv gaat van plat naar gebogen in een haast - wat te weten
Anonim

Elektronicagigant LG heeft zojuist een nieuwe buigbare tv geplaagd die van plat naar gebogen gaat om aan een breed scala aan kijksmaken te voldoen.

LG beweert dat de OLED Flex LX3 de "eerste buigbare 42-inch OLED-tv ter wereld" is. Het beschikt over 20 krommingsniveaus waarmee gebruikers hun ideale boog kunnen vinden voor meer maatwerk. De aanpassingen worden handmatig of via afstandsbediening gedaan, waardoor het paneel kan transformeren van een plat scherm naar een kromming van maximaal 900R.

Image
Image

De voordelen liggen voor de hand, aangezien platte panelen de standaard zijn voor het kijken naar tv en films, terwijl gebogen panelen een meer meeslepende game-ervaring bieden. De buigbare LX3 is geweldig voor beide, dankzij LG's eigen backlight-free, zelfverlichte OLED-technologie. Het is echter slechts 42-inch, wat een formaat is dat beter geschikt is om te gamen dan om de nieuwste blockbusters te bekijken.

Wat betreft niet-buigzame specificaties, de LX3 beschikt over een responstijd van 0,1 milliseconde, lage invoervertraging, 100 procent kleurgetrouwheid gecertificeerde nauwkeurigheid en een processor gevuld met geavanceerde algoritmen om beelden te optimaliseren. Het paneel bevat ook een antireflectiecoating om verblinding en andere afleiding te verminderen.

Image
Image

Voor gamers biedt de tv de mogelijkheid om de grootte op het scherm aan te passen aan individuele voorkeuren en genres, een speciaal gamingdashboard voor nog meer controle en een ingebouwde microfoon. Voor alle anderen, inclusief gamers, zijn er 10 graden kanteling en een in hoogte verstelbare standaard.

LG blijft moeder over prijzen en beschikbaarheid, dus verwacht niet dat dit model te snel in de winkelrekken zal liggen. Het bedrijf zal de tv echter tentoonstellen op IFA 2022 in Berlijn.

Aanbevolen: