Hoe TikTok-video's te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe TikTok-video's te verwijderen
Hoe TikTok-video's te verwijderen
Anonim

TikTok is een populaire video-app voor sociale netwerken die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Als je ervoor kiest om TikTok te gebruiken, blijven de video's die je uploadt op je profiel staan totdat je besluit ze te verwijderen. Als je één video of allemaal wilt verwijderen, is het proces eenvoudig met slechts een paar stappen.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op gebruikers met een actueel TikTok-account op elk apparaat waarop de TikTok-app wordt gebruikt.

Een enkele TikTok-video verwijderen

Eerst wil je je TikTok-app openen en de video zoeken die je wilt verwijderen. Volg vanaf daar deze eenvoudige stappen:

  1. Tik op de video die je wilt verwijderen.
  2. Tik op het three circle icoon rechtsonder in je scherm.
  3. Scroll vervolgens naar rechts in het onderste menu, tik op Verwijderen en bevestig uw actie.

    Image
    Image

    Als je je video eenmaal hebt verwijderd, is deze voor altijd verdwenen. Als je de video's voor jezelf wilt houden, sla ze dan op voordat je ze verwijdert.

Kun je alle TikTok-video's tegelijk verwijderen?

Helaas kun je niet al je TikTok-video's in één keer of in bulk verwijderen. De enige manier om je TikTok-video's volledig te verwijderen, is door ze afzonderlijk te verwijderen volgens de bovenstaande methode.

Als je zowel je video's als je aanwezigheid op TikTok wilt verwijderen, kun je dat doen. Je moet je TikTok-account deactiveren.

Het verwijderen van je TikTok-account is na 30 dagen definitief. Je hebt die 30 dagen om van gedachten te veranderen. Als u besluit dat u uw account wilt, logt u gewoon weer in om het te activeren. Na 30 dagen heb je geen toegang meer tot je video's.

Bottom Line

Nee. Nadat je TikTok-video's uit de app hebt verwijderd, kun je ze niet meer herstellen, tenzij je ze op je apparaat hebt opgeslagen. Een best practice is om al je video's op je apparaat op te slaan voor het geval je er een verwijdert. Of neem je video's op met je camera-app en upload ze naar de TikTok-app.

Veiligheidsmaatregelen voor video verwijderd bij gebruik van TikTok

Het is belangrijk op te merken dat zelfs als je video's van TikTok verwijdert, als een gebruiker een van je video's op hun apparaat opslaat, ze er toegang toe blijven hebben. Om dit te voorkomen, kunt u de downloadfunctie in de TikTok-app uitschakelen. Hier is hoe:

  1. Tik in de TikTok-app op Me om naar je profiel te gaan.
  2. Tik vervolgens op het three dot icoon in de rechterbovenhoek van je scherm.
  3. Tik op Privacy en veiligheid om deze instellingen te openen.
  4. Scroll onder Veiligheid omlaag en tik op Download toestaan en tik vervolgens op Uit om de functie uit te schakelen.

    Image
    Image

Aanbevolen: