OtterBox laadt nu uw apparaten op om ze veilig te houden

OtterBox laadt nu uw apparaten op om ze veilig te houden
OtterBox laadt nu uw apparaten op om ze veilig te houden
Anonim

OtterBox staat vooral bekend om zijn stevige telefoonhoesjes, maar het bedrijf heeft zojuist een hele reeks oplaadaccessoires voor telefoons en andere gadgets gelanceerd.

De nieuwe Premium Pro Power-lijn van wand- en autoladers van het bedrijf wordt geleverd in drie maten: 72 watt, 60 watt en 30 watt. De twee grotere opties zijn krachtig genoeg om een standaardlaptop op te laden, terwijl de 30-watt-modellen zijn ontworpen voor Apple-telefoons en -tablets, omdat ze worden geleverd met een snel oplaadbare USB-C-kabel die een iPhone tot meer dan 50 procent in de helft krijgt. uur.

Image
Image

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van deze opladers is dat ze slechts één stopcontact in beslag nemen, waardoor mensen er twee op een enkel stopcontact kunnen stapelen of meerdere eenheden op een stekkerdoos kunnen plaatsen. Ze beschikken ook over galliumnitride (GaN)-technologie, waarvan bekend is dat deze beter presteert dan op silicium gebaseerde apparaten als het gaat om thermische stabiliteit, laadefficiëntie en algemene duurzaamheid.

Voor uw 3-in-1-behoeften heeft OtterBox ook een nieuwe MagSafe-oplaadstandaard voorbereid, compleet met een geïntegreerd Apple Watch-dock voor snel opladen, een draadloze Qi-oplader voor AirPods en een oplaadpad van 15 watt voor iPhones.

Eindelijk heeft het bedrijf een reeks hoogwaardige kabels geïntroduceerd voor opladen en aansluiten. Deze OtterBox Premium Pro-kabels zijn volgens het bedrijf 30.000 keer flex-getest en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen rafelen op zwakke punten. Ze zijn ook gevlochten voor een nette look en hebben magnetische drukknopen voor eenvoudig kabelbeheer. Yay, kabelbeheer!

Deze oplaadapparaten en kabels zijn nu verkrijgbaar voor prijzen variërend van $20 tot $80, afhankelijk van de configuratie.

Aanbevolen: