Samsung voegt nog een OLED-videogamemonitor toe aan zijn Odyssey-line-up

Samsung voegt nog een OLED-videogamemonitor toe aan zijn Odyssey-line-up
Samsung voegt nog een OLED-videogamemonitor toe aan zijn Odyssey-line-up
Anonim

Een nieuwe ultradunne OLED-gamingmonitor van Samsung komt onze kant op.

Samsung is van plan zijn nieuwste gebogen gamingmonitor, de Odyssey OLED G8, te onthullen op de IFA van dit jaar in Berlijn. De G8 zal zich aansluiten bij de andere gamingmonitors van Samsung in de Odyssey-lijn als het eerste OLED-scherm van het bedrijf dat expliciet bedoeld is voor videogames.

Image
Image

De G8 beweert zowel ultrabreed als ultraslank te zijn, met een 34-inch QHD-resolutiescherm dat ook op het smalste punt zo dun is als 3,9 mm (ongeveer 0,15 inch). Het biedt ook een 1800R-curve voor een meer meeslepende weergave en kan levendige kleuren weergeven samen met hogere contrasten voor levendigere beelden.

Image
Image

Maar de Odyssey OLED G8 is in de eerste plaats een gamingmonitor met bijpassende specificaties. Het kan een verversingssnelheid tot 175 Hz ondersteunen, wat volgens Samsung overeenkomt met een responstijd van 0,1 ms, wat betekent dat er vrijwel geen vertraging is tussen het indrukken van knoppen en acties op het scherm. Het bevat ook een standaard die zowel in hoogte als in hoek kan worden aangepast en die kleuren vanaf de achterkant van de monitor kan projecteren die verschuiven om overeen te komen met de kleuren op het scherm.

Je kunt de Odyssey OLED G8 in het vierde kwartaal van dit jaar bestellen, hoewel Samsung nog geen datum (of prijs) heeft opgegeven. Het heeft verklaard dat het lanceringsschema per regio zal verschillen, dus verwacht niet dat het overal tegelijk te koop zal zijn.

Aanbevolen: