Hoe IFTTT te gebruiken met Alexa

Inhoudsopgave:

Hoe IFTTT te gebruiken met Alexa
Hoe IFTTT te gebruiken met Alexa
Anonim

IFTTT-recepten, ook bekend als applets, zijn reeksen van eenvoudige voorwaardelijke instructies die met veel toepassingen werken, waaronder Amazon Alexa.

IFTTT omvat commando's die de software vertellen: "Als 'deze' trigger optreedt, dan moet 'die' actie plaatsvinden" met behulp van de IFTTT-service.

Het IFTTT Alexa-kanaal maakt het gebruik van de service nog eenvoudiger, omdat je de bestaande recepten kunt gebruiken. Als het IFTTT Alexa-kanaal niet de trigger- en actiecombinatie heeft waarnaar je op zoek bent, stel dan je eigen combinatie in om de gewenste functies uit te voeren.

Image
Image

Om de IFTTT Alexa Skill in te schakelen, maakt u uw IFTTT-account aan of logt u in op uw IFTTT-account, en selecteert u vervolgens Connect om uw Amazon-account te koppelen en de benodigde machtigingen te geven.

Hoe IFTTT-recepten te gebruiken met Amazon Alexa

Het gebruik van een of meer van de bestaande applets is een goede manier om vertrouwd te raken met hoe ze werken. Het algemene proces is eenvoudig. Klik binnen IFTTT op een applet om te implementeren in de lijst met Alexa-opties en klik of tik vervolgens op Turn on om het in te schakelen.

Volg de instructies om IFTTT toestemming te geven om verbinding te maken met een ander smartapparaat. Als u bijvoorbeeld de applet wilt inschakelen om een kopje koffie te zetten met uw WeMo-koffiezetapparaat als u zegt: "Alexa, brew me a cup", wordt u gevraagd verbinding te maken via uw WeMo-app.

Nadat u het recept hebt ingesteld, roept u het op met de zin die u in het recept hebt opgegeven. Elk recept heeft verschillende voorwaarden en regels, afhankelijk van de andere services die u hebt aangesloten. Het recept om verbinding te maken met een taakbeheerservice zoals Remember the Milk ziet er bijvoorbeeld anders uit dan het recept voor het aansturen van een domotica-apparaat.

Aanbevolen: