Achtergrondgeluiden gebruiken in iOS 15

Inhoudsopgave:

Achtergrondgeluiden gebruiken in iOS 15
Achtergrondgeluiden gebruiken in iOS 15
Anonim

Wat te weten

  • Apple heeft nieuwe achtergrondgeluiden (regen, fel geluid, oceaan en meer) toegevoegd aan de iPhone met iOS 15.
  • Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Audio/Visual >Achtergrondgeluiden > Schakel naar aan.

De functie Achtergrondgeluiden in iOS 15 is de poging van Apple om gebruikers te helpen afleiding te overstemmen en zich beter te concentreren op de taak die voorhanden is. Hier leest u hoe u de functie kunt inschakelen.

Image
Image

Hoe kan ik achtergrondgeluid afspelen op mijn iPhone?

Om achtergrondgeluid op je iPhone af te spelen, moet je eerst Achtergrondgeluiden inschakelen via de instellingen op je iPhone.

  1. Open eerst de Settings app op je iPhone.
  2. Scroll naar beneden en tik op Toegankelijkheid.
  3. Zoek de Audio/Visual optie en selecteer deze.

    Image
    Image
  4. Open Achtergrondgeluiden.
  5. Schakel Achtergrondgeluiden in en selecteer je geluid om het te starten. Mogelijk moet u enkele opties downloaden voordat u ze kunt gebruiken.

    Image
    Image

Hoe kan ik stoppen met het afspelen van achtergrondgeluiden in iOS?

Om te stoppen met het afspelen van achtergrondgeluiden in iOS, volgt u gewoon dezelfde stappen die u deed om de nieuwe functie te activeren.

  1. Open Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Toegankelijkheid.
  3. Tik op Audio/Visueel.

    Image
    Image
  4. Open Achtergrondgeluiden.
  5. Toggle het Uit.

    Image
    Image

Bottom Line

Achtergrondgeluiden zijn bedoeld om gebruikers te helpen zich te concentreren en andere afleidingen om hen heen weg te nemen. Het kan handig zijn voor gebruikers die het misschien moeilijk hebben om hun dagelijkse taken bij te houden vanwege de lawaaierige kamers om hen heen. Het kan ook handig zijn voor diegenen die gewoon wat witte ruis aan hun routine willen toevoegen zonder muziek of andere audiomedia aan te zetten. Het kan ook handig zijn om aan het eind van de dag tot rust te komen of zelfs om je te helpen in slaap te vallen als je graag een klein beetje geluid hoort wanneer je probeert in slaap te vallen.

Achtergrondgeluiden gebruiken met andere media

Je kunt achtergrondgeluiden echter ook met andere audio gebruiken. In het instellingenmenu voor Achtergrondgeluiden kun je bepalen op welk volume de ruis wordt afgespeeld boven de andere audio die je afspeelt. Als je naar muziek wilt luisteren, maar ook het geluid van regen of de oceaan wilt laten overlappen, dan kun je het volume aanpassen met de volgende stappen.

  1. Open Instellingen.
  2. Zoek Toegankelijkheid en tik erop.
  3. Select Audio/Visueel.
  4. Open Achtergrondgeluiden.
  5. Toggle Gebruik wanneer media wordt afgespeeld.

    Image
    Image
  6. Pas het volume naar eigen inzicht aan met behulp van de schuifregelaar. Je kunt ook een sample afspelen als je wilt zien hoe het klinkt via de media waarmee je het wilt gebruiken.

Om het volume van achtergrondgeluiden gemakkelijk aan te passen, kun je ook de lokalisering van de gehoortegel in het Control Center op je iPhone gebruiken. Dit kan worden geactiveerd vanuit het Control Center menu in Settings Eenmaal geactiveerd, trekt u gewoon het Control Center omhoog, tikt u op het Hearing-pictogram (het lijkt op een oor) en selecteert u vervolgens Achtergrondgeluiden onder aan het scherm om het volume en de het geluid dat je speelt.

FAQ

    Hoe krijg ik iOS 15?

    Open de app Instellingen op je iPhone en tik op Algemeen > Software-update. Als je iOS 15 als een update-optie ziet, tik je op Nu installeren. Als u de update niet ziet, gaat u naar de onderkant van het scherm en tikt u op Upgrade naar iOS 15.

    Hoe kan ik downgraden van iOS 15?

    Je kunt alleen downgraden van iOS 15 naar iOS 14 en al je teksten, apps en andere gegevens herstellen als je een back-up van iOS 14 hebt gearchiveerd voordat je een upgrade naar iOS 15 uitvoerde. Als je dat niet deed, moet je je iPhone in de herstelmodus zetten, die het apparaat volledig wist, en dan opnieuw beginnen met de vorige iOS.

Aanbevolen: