Hoe de iPhone als zaklamp te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de iPhone als zaklamp te gebruiken
Hoe de iPhone als zaklamp te gebruiken
Anonim

Vast in het donker en heb je licht nodig? Zolang je je telefoon bij je hebt, zit je goed. De cameraflitser aan de achterkant van je iPhone kan als zaklamp worden gebruikt.

Normaal gesproken wordt de flitser slechts korte tijd weergegeven wanneer u foto's maakt of wanneer u een melding krijgt, maar met de ingebouwde zaklamp kunt u de flitser aan laten totdat u hem uitschakelt. De iPhone-zaklamp is ingebouwd en toegankelijk via het Control Center. Er zijn ook apps van derden die andere opties aan de iPhone-zaklamp toevoegen, zoals flitsen.

De iPhone-zaklampfunctionaliteit is beschikbaar op iOS 7 en hoger. Dit artikel verwijst naar iOS 12 en hoger.

Image
Image

Hoe de iPhone-zaklamp te gebruiken in het Control Center

Volg deze stappen om de iPhone-zaklamp in te schakelen:

  1. Open controlecentrum. Op de iPhone X en nieuwer doet u dit door vanuit de rechterbovenhoek naar beneden te vegen. Veeg op oudere modellen omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  2. Tik op het Flashlight icoon om het in te schakelen.

    Image
    Image

    Als u het zaklamppictogram niet ziet in het Control Center, opent u Settings en gaat u naar Control Center > Besturing aanpassen. Zoek Flashlight en tik op het plusteken ernaast.

  3. De cameraflitser aan de achterkant van de iPhone gaat aan en blijft aan totdat je nogmaals op het zaklamppictogram tikt om hem uit te schakelen.

Als je je iPhone als zaklamp gebruikt, kan de batterij snel leeglopen. Als je iPhone bijna leeg is en je niet snel de kans krijgt om op te laden, gebruik dan ofwel de zaklamp niet of gebruik tips om de batterij van de iPhone te sparen.

Hoe de iPhone-zaklamp te gebruiken vanuit het vergrendelscherm

Image
Image

Wilt u een nog snellere manier om de iPhone-zaklamp aan te zetten? Je kunt het rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm doen.

Verlicht je iPhone-scherm door erop te tikken, de telefoon op te tillen of op de zijknop te klikken. Druk vervolgens lang op het zaklamppictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm om de zaklamp in te schakelen. Druk er nogmaals op om het uit te schakelen.

Je kunt Siri ook gebruiken om de iPhone-zaklamp te bedienen. Activeer gewoon Siri en zeg iets als "zet mijn zaklamp aan" of "zet de zaklamp uit".

Hoe de helderheid van de iPhone-zaklamp te bedienen

Als je een iPhone X of nieuwer hebt, heb je een extra optie voor je zaklamp: je kunt zelf bepalen hoe fel deze is. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Open Control Center zoals beschreven in de laatste sectie.
  2. Druk lang op het zaklamppictogram in het Control Center.
  3. Schuif omhoog en omlaag over de balk die op het scherm verschijnt om de zaklamp zwakker of feller te maken.

Problemen met je zaklamp? Bekijk iPhone-zaklamp werkt niet? Probeer deze oplossingen.

Andere iPhone-zaklamp-apps

Hoewel de in iOS ingebouwde zaklamp-app geschikt is voor basisgebruik, zijn er apps met meer functies. Er zijn verschillende zaklamp-apps beschikbaar in de App Store. Hoewel velen erg op elkaar lijken, zijn er een paar die eruit springen:

  • Flashlight Ⓞ: Deze gratis zaklamp-app voor iPhone regelt de helderheid van de zaklamp en stroboscoopeffecten. Het heeft ook een kompas- en kaartenintegratie, zodat je kunt zien waar je heen gaat en weet waar het is op een kaart.
  • Zaklamp voor iPhone + iPad: Bevat een kompas en kaart, stroboscoopmodus, hoogtemeting, muziekmodi, een hartslag die overeenkomt met beats, een gesimuleerde aansteker en in-app aankopen voor visuele thema's.
  • Best Flash Light: Dit is een gratis zaklamp-app voor iOS die de standaard zaklamp-, stroboscoop- en kaarten/kompasfuncties bevat, samen met een vergrootglas, de mogelijkheid om doe het licht aan en uit door te klappen, en nog veel meer. In-app aankopen ontgrendelen functies en verwijderen advertenties.

Android-zaklamp-apps kunnen gebruikersinformatie verstrekken aan onbekende partijen, iPhone-zaklamp-apps worden niet beïnvloed. Apple beoordeelt alle apps voordat ze de apps beschikbaar stellen om te downloaden.

Aanbevolen: