Hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal

Inhoudsopgave:

Hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal
Hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Koppel een kaart of bank > Koppel een bankrekening > selecteer en koppel uw bank > Geld overmaken > Voeg geld toe aan uw saldo.
  • U kunt ook een bankrekening of kaart aan uw PayPal-rekening koppelen en direct geld opnemen van de bron.
  • Geen bankrekening? U kunt uw Paypal-account nog steeds geld geven om mee te werken door populaire retailers en een iOS- of Android-telefoon te gebruiken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u geld van uw bankrekening naar uw PayPal-saldo kunt overboeken. U kunt dat saldo vervolgens gebruiken om online aankopen te doen.

Als je wilt, kun je je bankrekening of een creditcard of betaalpas koppelen aan je PayPal-rekening, en PayPal kan rechtstreeks uit die bronnen putten zonder dat je geld hoeft toe te voegen aan je PayPal-saldo.

Voeg geld toe aan uw PayPal-saldo

Hoewel u hier in de mobiele PayPal-app kunt navigeren, is het eenvoudiger om op een pc of Mac naar de website van PayPal te gaan.

  1. Ga naar PayPal in een browser en selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek van het scherm. U wordt naar uw PayPal-overzichtspagina geleid, waar uw huidige PayPal-saldo, recente transacties, gekoppelde bankrekeningen en meer worden weergegeven.
  2. Selecteer Koppel een kaart of bank rechtsonder in het overzichtsscherm als je nog geen bankrekening hebt gekoppeld.

    Image
    Image
  3. Selecteer Koppel een bankrekening in het scherm dat wordt geopend.

    Image
    Image

    Je kunt een creditcard of betaalpas koppelen om als betalingsoptie te gebruiken, maar je kunt geen geld van een kaart naar PayPal overboeken.

  4. PayPal laat je de logo's van populaire banken zien. Selecteer degene voor uw bank. Als het niet in de lijst staat, selecteer dan Ik heb een andere bank.

    Image
    Image
  5. PayPal geeft een formulier weer om u aan te melden bij uw bank met dezelfde inloggegevens die u gebruikt om u aan te melden bij uw online bankieren-dashboard. Voer uw bankgegevens in en selecteer Link Bank Instantly.

    Image
    Image

    Als uw bank niet op de lijst stond of u geen internetbankieren heeft ingesteld, selecteert u Rekeningnummer handmatig invoeren om uw bank handmatig in te stellen. Dit proces duurt een paar dagen om te verwerken.

  6. Ga terug naar uw PayPal-overzichtspagina en selecteer Geld overmaken.

    Image
    Image
  7. Selecteer Voeg geld toe aan uw saldo.

    Image
    Image
  8. Selecteer de bankrekening waarvan u wilt overboeken. Voer een bedrag in dat u wilt overboeken en selecteer Toevoegen.

    Image
    Image

Er wordt een overboeking van uw bankrekening naar uw PayPal-saldo gestart. Het duurt ongeveer twee dagen om te voltooien.

Aanbevolen: