Apple start belastingvrije verkoop in sommige staten

Apple start belastingvrije verkoop in sommige staten
Apple start belastingvrije verkoop in sommige staten
Anonim

Inwoners van sommige Amerikaanse staten kunnen vanaf vandaag bepaalde Apple-producten vrij van omzetbelasting kopen.

Naast de standaard initiële kosten van de adviesprijs van een apparaat, voegt omzetbelasting vaak tientallen, zo niet honderden dollars toe aan de uiteindelijke aankoopprijs. Apple lanceert echter een tax holiday-uitverkoop waarmee inwoners van negen verschillende Amerikaanse staten sommige producten kunnen kopen zonder omzetbelasting te betalen.

Image
Image

Elke staat (Arkansas, Florida, Massachusetts, Missouri, New Mexico, South Carolina, Tennessee, Virginia en West Virginia) heeft echter een iets andere lijst met in aanmerking komende producten die te koop zijn. Sommige zijn beperkt tot specifieke apparaten tegen bepaalde prijspunten, terwijl andere openstaan voor de meeste soorten apparaten. Accessoires komen mogelijk niet in aanmerking in de ene staat, maar zijn opgenomen in een andere. Als u in een van de negen staten woont die deelnemen aan de verkoop van Apple, moet u de gegevens van uw staat nogmaals controleren om te zien wat er op de lijst staat.

Volgens Apple is de sale beschikbaar in alle deelnemende staten, zowel online als op fysieke winkellocaties (in de toepasselijke gebieden natuurlijk). Er staat ook dat, hoewel u de besparingen misschien niet ziet wanneer u uw aankoop doet, deze wel op de definitieve bon (digitaal of anderszins) zal verschijnen.

Image
Image

Apple's belastingvrije verkoop gaat door tot 14 augustus, waarbij het tijdsbestek van staat tot staat verschilt. Inwoners van Florida kunnen vandaag (25 juli) tot 7 augustus profiteren van de verkoop. Tennessee heeft toegang tot de verkoop van 29 juli tot 31 juli. Missouri, New Mexico, South Carolina en Virginia kunnen allemaal meedoen aan de verkoop vanaf 5 t/m 7 augustus. West Virginia begint ook op 5 augustus, maar duurt een extra dag tot 8 augustus, terwijl Arkansas een dag later begint op 6 augustus en loopt tot en met 7 augustus. Ten slotte kan Massachusetts meedoen vanaf 13 augustus tot 14 augustus.

Aanbevolen: