8 Staten laten u uw ID opslaan in uw Apple Wallet

8 Staten laten u uw ID opslaan in uw Apple Wallet
8 Staten laten u uw ID opslaan in uw Apple Wallet
Anonim

Apple heeft aangekondigd dat het momenteel samenwerkt met acht verschillende Amerikaanse staten om inwoners in staat te stellen hun ID's in hun Apple Wallets op te slaan.

Deze nieuwe optie voor Apple Watch-gebruikers is bedoeld om het gemakkelijker te maken om door de controleposten van de Transportation Security Administration (TSA) op deelnemende luchthavens te gaan. Volgens de aankondiging van Apple zullen luchthavens die deelnemen aan het programma specifieke controleposten en rijstroken hebben gereserveerd om ID's via Apple Wallet te accepteren.

Image
Image

Indien beschikbaar, kunt u uw staats-ID toevoegen aan uw Apple Wallet op dezelfde manier als het toevoegen van een creditcard. Je moet je identiteitskaart scannen, een selfie maken en een reeks gezichts- en hoofdbewegingen uitvoeren voor extra veiligheid.

Zodra de ID is geverifieerd door de staat van afgifte, kunt u deze gebruiken bij deelnemende TSA-controlepunten door met uw iPhone of Apple Watch op de identiteitslezer te tikken. Zodra u hierom wordt gevraagd, hoeft u alleen toegang te autoriseren via Face of Touch ID om de informatie vrij te geven.

"We zijn verheugd dat de TSA en zoveel staten al aan boord zijn om dit tot leven te brengen voor reizigers in het hele land die alleen hun iPhone en Apple Watch gebruiken", zegt Jennifer Bailey, vice-president van Apple Pay en Apple Wallet, in de officiële aankondiging, "en we zijn al in gesprek met veel meer staten terwijl we eraan werken dit in de toekomst landelijk aan te bieden."

Image
Image

Apple Wallet ID-opslag komt eerst naar de inwoners van Arizona en Georgia, gevolgd door Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma en Utah.

Er zijn geen concrete data gegeven voor wanneer de nieuwe functie zal worden uitgerold, maar een iOS-update hiervoor wordt later dit najaar verwacht.

Aanbevolen: