OnePlus 10 Pro 5G wordt gelanceerd in de Verenigde Staten

OnePlus 10 Pro 5G wordt gelanceerd in de Verenigde Staten
OnePlus 10 Pro 5G wordt gelanceerd in de Verenigde Staten
Anonim

Twee weken na de eerste aankondiging is de OnePlus 10 Pro 5G nu beschikbaar in de Verenigde Staten voor $ 899 in Volcanic Black of Emerald Forest green.

Je kunt de OnePlus 10 Pro rechtstreeks of bij drie andere grote retailers kopen, en afhankelijk van bij wie je de telefoon koopt, krijg je er een cadeau bij. Als dat prijskaartje te intimiderend is om in één keer te betalen, kunt u in termijnen betalen in de loop van een jaar of twee jaar.

Image
Image

Naast OnePlus zijn de andere grote retailers Amazon, Best Buy en T-Mobile. Als je besluit om rechtstreeks bij OnePlus te kopen, krijg je een gratis paar Buds Z2 draadloze oordopjes in zwart of wit. U kunt kiezen voor een betalingsplan van 12 maanden vanaf $ 75 per maand zonder rente. Er is ook een inruilbonus van $ 100 om de prijs verder te verlagen.

T-Mobile heeft ook een betalingsplan vanaf $ 37,50 per maand gedurende twee jaar. Als u echter lid bent van het Magenta MAX-abonnement, kunt u de telefoon gratis krijgen bij inruil. T-Mobile heeft een lijst met telefoons die in aanmerking komen voor deze deal, zoals de iPhone X, en het apparaat moet in goede staat verkeren.

Image
Image

Best Buy's en Amazon's deals verbleken in vergelijking, maar je kunt de 10 Pro ontgrendeld met hen kopen, zodat je van provider kunt wisselen. Als je vooraf hebt besteld bij Amazon, krijg je een gratis Echo Show 8, een slim display waarmee je je huis kunt bedienen. En als u bij Best Buy koopt, krijgt u een cadeaubon van $ 100.

Aanbevolen: