Instagram gaat volledig TikTok en verandert alle video's in rollen

Instagram gaat volledig TikTok en verandert alle video's in rollen
Instagram gaat volledig TikTok en verandert alle video's in rollen
Anonim

TikTok, zegen het hart, heeft het landschap van de sociale media aanzienlijk veranderd, met YouTube, Facebook en Instagram die allemaal hun kijk op het korte videoformaat aanbieden.

Instagram gaat nog verder door alle video's officieel in rollen te veranderen, wat de bedrijfsversie is van een korte TikTok-achtige video. De wijziging is van invloed op alle video's van minder dan 15 minuten en komt 'in de komende weken' aan. Beelden die vóór de update zijn geüpload, blijven echter als video's.

Image
Image

Instagram zegt dat rollen een "meer meeslepende en vermakelijke manier bieden om video's te bekijken en te maken", als uitleg.

Degenen die de voorkeur geven aan de ouderwetse Instagram-video-ervaring boven korte haspels, zullen de verandering misschien niet waarderen, maar de socialemediagigant voegt een reeks functies toe om de overgang soepeler te laten verlopen.

Ten eerste updatet Instagram zijn remixfunctie voor rollen, waardoor potentiële videografen openbare foto's aan rollen kunnen toevoegen, uit een verscheidenheid aan lay-outs kunnen kiezen en eenvoudig een reactierol direct op de achterkant van de origineel, zodat de twee opeenvolgend worden afgespeeld.

Het bedrijf voegt ook sjablonen toe die automatisch tijdelijke aanduidingen voor audio en video toevoegen ter inspiratie, wat een veelvoorkomende functie is voor TikTok-gebruikers.

Image
Image

Ten slotte integreert Instagram een functie genaamd Dual, waarmee makers van inhoud tegelijkertijd kunnen opnemen vanaf de camera's aan de voor- en achterkant van een smartphone om unieke perspectieven te creëren.

Updates van de remixfunctie zijn al beschikbaar, met meer tools die in de komende week of zo worden gelanceerd.

Aanbevolen: