Instagram verlengt de lengte van de rollen tot 60 seconden

Instagram verlengt de lengte van de rollen tot 60 seconden
Instagram verlengt de lengte van de rollen tot 60 seconden
Anonim

In een aankondiging via zijn officiële Twitter-account zei Instagram dinsdag dat het de lengte van zijn rollen uitbreidt van 30 seconden naar een volledige minuut en ondertitelingsstickers toevoegt.

De nieuwe bijschriftstickers verbergen audio in bijschriften, zodat gebruikers kunnen genieten van Reels-video's zonder audio. Bijschriften maken al deel uit van Verhalen en worden breder geïmplementeerd. De nieuwe functie is momenteel beschikbaar in een paar Engelssprekende landen, met plannen om binnenkort andere talen en extra landen toe te voegen.

Image
Image

De verandering komt omdat Instagram verschuift van een app voor het delen van foto's naar een meer op entertainment en video gerichte app, na de introductie van Reels om te concurreren met het succes van TikTok. Rollen begonnen aanvankelijk als video's van 15 seconden. De lengte werd al snel verlengd tot 30 seconden, minder dan een maand later.

Adam Mosseri, hoofd van Instagram, zei in een Twitter-bericht dat de app niet langer een "vierkante app voor het delen van foto's" is en dat gebruikers vermaakt worden. Rollen en verhalen hebben de reikwijdte van Instagram veranderd naarmate het bedrijf past. Mosseri verklaarde dat het bedrijf de komende maanden zal "experimenteren" met een aantal strategieën, zoals het opnieuw configureren van aanbevelingen.

Naast de Reels-update heeft Instagram onlangs aangekondigd dat het nieuwe beveiligingen toevoegt voor tienergebruikers door ze standaard in privé-accounts te zetten voor iedereen onder de 18 jaar. De verhuizing is een manier om die jonge mensen te beschermen tegen " ongewenste DMS of opmerkingen van vreemden."

Het is niet bekend welke andere nieuwe functies Instagram voor de toekomst heeft gepland. Zal Instagram doorgaan met het nemen van signalen van TikTok of iets origineels toevoegen?

Eerder deze maand breidde TikTok de videoduur uit tot 3 minuten, en in juni implementeerde de app Jumps, mini-apps die videomakers aan hun video's kunnen toevoegen. Het is niet onredelijk om te verwachten dat Instagram nieuwe functies zal blijven implementeren om te concurreren met deze TikTok-toevoegingen.

Aanbevolen: