Hoe Snapchat op pc te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Snapchat op pc te gebruiken
Hoe Snapchat op pc te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Snapchat's webclient en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Snapchat op het web werkt alleen in de Chrome- en Edge-browsers.

Dit artikel laat zien hoe je toegang krijgt tot je Snapchat-account op internet en welke functies beschikbaar zijn in deze versie.

Snapchat op je pc gebruiken

Snapchat heeft een webversie van zijn platform uitgerold, maar het komt momenteel met enkele vangsten. Ten eerste is het momenteel niet in alle browsers beschikbaar; u kunt alleen Chrome of Microsoft Edge gebruiken. Het is ook alleen beschikbaar voor mensen met een Snapchat+-abonnement, dat $ 3 kost.99 per maand (hoewel het wel een gratis proefperiode van zeven dagen bevat).

Om Snapchat in een browser te openen, navigeert u naar https://web.snapchat.com en meldt u zich aan met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij de mobiele app.

Image
Image

Wat kan ik doen met Snapchat op het web?

Snapchat's webversie richt zich op de chatfuncties van de app, dus misschien wil je bij je telefoon blijven om foto's in je Verhaal te plaatsen of ze naar je vrienden te sturen. Maar je kunt nog steeds gesprekken voortzetten met het grotere toetsenbord en spraak- en videogesprekken voeren. Je kunt ook de verhalen van andere mensen bekijken en foto's bekijken die ze je rechtstreeks sturen.

De webversie van chats op Snapchat bevat verschillende van dezelfde functies als de app-versie. U kunt bijvoorbeeld reacties gebruiken en op specifieke berichten reageren. Lenzen zijn ook beschikbaar in de browser.

Snapchat's webinterface geeft meer ruimte aan het chatvenster en laat je ook elk gesprek zien dat je voert, zodat je er gemakkelijk tussen kunt klikken. Het grotere scherm maakt dit mogelijk, dus als je Snapchat voornamelijk gebruikt voor directe berichten, groepschats en oproepen, zul je het waarschijnlijk waarderen dat je je telefoon niet zo vaak hoeft te pakken.

De webversie synchroniseert ook gesprekken met de app, zodat je niets mist als je tussen platforms wisselt.

Image
Image

Hoe Snapchat op een computer werkte

De enige manier waarop gebruikers eerder toegang hadden tot Snapchat op een pc, was door een Android-emulator te downloaden. Een Android-emulator is een stukje software dat het platform nabootst, zodat u mobiele apps uit de Google Play Store kunt downloaden en gebruiken.

Als deze emulator op je computer is geïnstalleerd, kun je de officiële Snapchat-app downloaden. Een van de meest populaire en meest gebruikte Android-emulators heet BlueStacks.

Dit proces is echter niet langer nodig en het werkte al niet goed. Om wat voor reden dan ook, Snapchat heeft hard gewerkt om te voorkomen dat mensen Android-emulators gebruiken om toegang te krijgen tot zijn services. Het is waarschijnlijk dat er een aantal veiligheids- en privacyrisico's bij het gebruik van de emulator kwamen, of het bedrijf wilde niet dat mensen een versie gebruikten die mogelijk niet zo goed werkt.

Aanbevolen: