De startpagina van Internet Explorer wijzigen

Inhoudsopgave:

De startpagina van Internet Explorer wijzigen
De startpagina van Internet Explorer wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de site en selecteer Instellingen (tandwielpictogram) > Internetopties > Algemeen> Gebruik huidige om de geopende website in te stellen als uw startpagina.
  • Als u meerdere startpagina's wilt toevoegen, selecteert u het tekstvak en voegt u vervolgens de URL's voor de andere websites op afzonderlijke regels toe.
  • Selecteer Toepassen > OK om uw wijzigingen op te slaan. Ga op elk gewenst moment naar Algemeen > Gebruik standaard om de oorspronkelijke standaard Microsoft-startpagina te herstellen.

Dit artikel legt uit hoe u uw Internet Explorer-startpagina kunt wijzigen, zodat u toegang hebt tot elke website van uw keuze wanneer u het Home-pictogram selecteert. U kunt ook meerdere startpagina's hebben die in afzonderlijke tabbladen worden geopend. Deze instructies zijn van toepassing op Internet Explorer 11. Als u een oudere versie gebruikt, kunt u Internet Explorer gratis bijwerken.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

De startpagina voor Internet Explorer 11 wijzigen

Een nieuwe startpagina of meerdere startpagina's instellen voor IE 11:

  1. Open de website die u wilt instellen als uw nieuwe startpagina en selecteer vervolgens het Instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Kies Internetopties.

    Image
    Image
  3. Selecteer op het tabblad Algemeen Use current om de geopende website in te stellen als uw startpagina.

    Als u Nieuw tabblad gebruiken selecteert, wordt door het selecteren van het Home-pictogram een nieuw leeg tabblad geopend. U kunt ook Gebruik standaard kiezen om de oorspronkelijke Microsoft standaard startpagina te herstellen.

    Image
    Image
  4. Als u meerdere startpagina's wilt toevoegen, selecteert u het tekstvak en voegt u vervolgens de URL's voor de andere websites op afzonderlijke regels toe.

    U kunt ook Begin met tabbladen van de laatste sessie selecteren om recent gesloten tabbladen te herstellen de volgende keer dat u Internet Explorer start.

    Image
    Image
  5. Selecteer Toepassen en selecteer vervolgens OK.

Hoe toegang te krijgen tot de startpagina in IE 11

De startpagina is de website die wordt geopend wanneer u Internet Explorer start. Om op elk moment toegang te krijgen tot uw startpagina, selecteert u het pictogram Home in de rechterbovenhoek van Internet Explorer.

Aanbevolen: