Muziek kopen op Android zonder Google Play

Inhoudsopgave:

Muziek kopen op Android zonder Google Play
Muziek kopen op Android zonder Google Play
Anonim

Google sloot de Google Play Music-service in 2020 af en liet een gat open als het gaat om het kopen van muziek op Android. Dit artikel behandelt verschillende manieren waarop je muziek kunt kopen in de momenteel beschikbare winkels.

Hoe koop ik muziek op Android?

Hier volgen de meest populaire muziekservices met de grootste selectie muziek die je kunt kopen en afspelen op Android.

Amazon Music

Image
Image

Amazon Music is momenteel de beste service met een complete digitale muziekwinkel om mp3's te kopen om ze vervolgens te streamen of te downloaden naar je apparaat. Blader door hele genres en koop hele albums of individuele nummers. Download Amazon Music in de Google Play Store.

Bandcamp

Image
Image

Als je een muziekliefhebber bent, is Bandcamp een uitstekende service om nieuwe muziek te ontdekken die vaak niet op commerciële radio wordt gedraaid. Bandcamp vraagt slechts een kleine commissie, dus het grootste deel van de aankoopprijs gaat rechtstreeks naar het artikel. Grotere acts zullen waarschijnlijk niet op Bandcamp staan, maar aangezien ze al verkooppunten hebben (Amazon, Apple, enz.), is dit een geweldige plek om iets nieuws te vinden. Download Bandcamp in de Google Play Store.

eMusic

Image
Image

eMusic is vergelijkbaar met Bandcamp in die zin dat het zich richt op het ondersteunen van nieuwe artiesten die je waarschijnlijk niet zult vinden op een van de populaire abonnementgebaseerde streamingdiensten zoals Spotify of Amazon Music. Je kunt nummers afzonderlijk kopen of hele albums kopen. Download eMusic voor Android in de Google Play Store.

Apple Music en iTunes

Image
Image

Terwijl de Apple Music-streamingservice alle aandacht krijgt, bestaat de oude iTunes Store nog steeds en dat is waar je naartoe gaat om muziek te kopen. Hier wordt het echter een beetje verwarrend.

Op een Mac gebruik je de Muziek-app om muziek af te spelen en nummers of albums te kopen. Als u Windows gebruikt, moet u iTunes voor Windows installeren om de muziek te kopen en de Apple Music-app voor Android gebruiken om de muziek af te spelen. Als je de Apple Music-app voor Android gebruikt (en je bent aangemeld bij je account), zou de app alle nummers moeten herkennen die je via iTunes hebt gekocht

Aanbevolen: