Muziek downloaden op iPhone zonder iTunes

Inhoudsopgave:

Muziek downloaden op iPhone zonder iTunes
Muziek downloaden op iPhone zonder iTunes
Anonim

Wat te weten

  • Voor Apple Music: tik op de gewenste muziek en houd deze vast, tik vervolgens op Toevoegen aan bibliotheek > Bibliotheek, kies muziek en selecteerDownload.
  • Ga voor YouTube Music naar de gewenste muziek en selecteer Download.
  • Voor iCloud Drive, op Mac, open Finder > iCloud Drive > File > Nieuwe map, noem het Music en sleep muziek naar de map Music.

Dit artikel legt uit hoe je muziek kunt toevoegen aan een iPhone met Apple Music, YouTube Music en een iCloud Drive. Instructies zijn van toepassing op iOS 10.0 en hoger, en macOS 10.10 en hoger.

Download muziek van Apple Music naar je iPhone

Apple Music biedt miljoenen nummers die via een draadloos netwerk kunnen worden gestreamd, maar je kunt die nummers (of afspeellijsten, albums of video's) ook op je iPhone opslaan om er offline van te genieten.

Om deze functie in te schakelen, schakelt u Bibliotheeksynchronisatie in voor uw Apple ID. Ga naar Instellingen > Muziek en schakel vervolgens Synchronisatiebibliotheek in.

Als je wilt dat alle nummers die je van Apple Music toevoegt automatisch naar je iPhone worden gedownload, ga dan naar Instellingen > Muziek en draai op Automatische downloads.

  1. Open de Apple Music-app op je iPhone en navigeer naar het nummer, album, afspeellijst of video die je wilt downloaden.
  2. Houd het nummer, album, afspeellijst of video ingedrukt en tik vervolgens op Toevoegen aan bibliotheek.

  3. Ga naar je Bibliotheek en tik op het nummer, album, afspeellijst of video die je zojuist hebt toegevoegd.
  4. Tik op het Download pictogram (wolk met een pijl-omlaag.)

    Image
    Image
  5. Je nummer, album, afspeellijst of video is gedownload en je kunt er zelfs offline van genieten op je iPhone.

Muziek downloaden van YouTube Music naar je iPhone

Als je lid bent van YouTube Music Premium, kun je offline van muziek genieten door je favoriete nummers, afspeellijsten of albums naar je iPhone te downloaden.

  1. Open YouTube Music en navigeer naar het nummer, het album of de afspeellijst die je wilt downloaden.
  2. Tik op de Download pijl.
  3. Het nummer, album of afspeellijst is nu toegevoegd aan het gedeelte Downloads van je bibliotheek en je kunt er altijd offline van genieten.

    Image
    Image

Voeg muziek toe aan je iPhone met iCloud Drive

Als je je muziekcollectie op je Mac en/of een externe harde schijf hebt staan en je het prettig vindt om je nummers handmatig te beheren, gebruik dan iCloud Drive om nummers aan je iPhone toe te voegen.

iCloud's voorwaarden verbieden expliciet het uploaden van inhoud waarvoor je niet de uitdrukkelijke toestemming hebt om te kopiëren of te delen. Het opslaan van muziek waarvoor u niet de juiste rechten heeft om te uploaden, zelfs niet voor persoonlijk luisteren, kan ertoe leiden dat uw iCloud-account wordt opgeschort.

  1. Op je Mac, open Finder en navigeer naar iCloud Drive.

    Image
    Image
  2. Select File > New Folder (of druk op Shift+ Commando+ N). Dit creëert een nieuwe naamloze map.

    Image
    Image
  3. Noem de map " Music."
  4. Open de Music map.
  5. Zoek de nummers die u wilt openen op uw iPhone. Sleep ze naar je Music map.

    Als je er zeker van wilt zijn dat de nummers beschikbaar blijven in hun originele mappen, kopieer en plak ze dan in je Muziek-map, in plaats van ze te slepen en neer te zetten. Om dit te doen, drukt u op Command+ C om het van de oorspronkelijke locatie te kopiëren en drukt u vervolgens op Command+ V om het in de muziekmap te plakken.

  6. Je muziek wordt automatisch geüpload naar iCloud Drive.

    Image
    Image
  7. Zodra je nummers zijn geüpload, is je muziek beschikbaar via iCloud op je iPhone. Om ze te openen, open je de Files app op je iPhone.
  8. Tik op iCloud Drive.
  9. Navigeer naar en tik op de map Music om deze te openen. Je ziet dezelfde nummers die je via je Mac hebt geüpload.
  10. Tik op het nummer dat je wilt afspelen en het wordt automatisch naar je apparaat gedownload. U kunt ook op het cloud- en pijlpictogram tikken om de track op uw iPhone op te slaan.

    Image
    Image
  11. Tik op een nummer om het in iCloud Drive af te spelen.

    Je iCloud Drive-bestanden op je iPhone worden gespiegeld naar je iCloud Drive-bestanden op je Mac. Als je nummers op je iPhone verwijdert, worden ze automatisch verwijderd op je Mac en vice versa.

  12. Je muziek is nu opgeslagen op je iPhone.

Aanbevolen: