Hoe u uw Twitch-streamsleutel kunt vinden

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Twitch-streamsleutel kunt vinden
Hoe u uw Twitch-streamsleutel kunt vinden
Anonim

Wat te weten

  • Bezoek https://dashboard.twitch.tv en log vervolgens in op Twitch.
  • Uitvouwen Instellingen.
  • Open Stream. De streamsleutel staat bovenaan deze pagina.

Je Twitch-streamsleutel maakt het mogelijk om te streamen vanaf populaire applicaties van derden. Deze gids helpt je toegang te krijgen tot je streamsleutel.

Hoe u uw Twitch Stream-sleutel kunt vinden

Volg de onderstaande stappen om je streamsleutel te krijgen.

Gebruikers van smartphones en tablets moeten er rekening mee houden dat de Twitch-app voor Android en iOS de streamsleutel niet weergeeft (hoewel je een stream op je apparaat kunt starten via de Twitch-app). Twitch-streamers moeten de Twitch-website gebruiken om hun streamsleutel te vinden.

  1. Ga in een webbrowser naar https://dashboard.twitch.tv en log in op je Twitch-account. Maak een account aan als je er nog geen hebt.
  2. Selecteer Settings in het Creator Dashboard om de lijst met menu-opties uit te vouwen.

    Image
    Image
  3. Open Stream.
  4. De streamsleutel verschijnt bovenaan, maar is niet meteen zichtbaar als veiligheidsmaatregel. Selecteer Kopiëren.

    Image
    Image

    U kunt ook op Show klikken om de streamsleutel weer te geven en deze vervolgens handmatig op een ander apparaat invoeren.

    De streamsleutel is niet direct zichtbaar omdat iedereen met de streamsleutel naar je Twitch-kanaal kan streamen. Deel het niet en bekijk het niet in het openbaar.

  5. Eenmaal gekopieerd, kunt u de sleutel plakken in streaming-apps van derden, zoals OBS.

Hoe u uw streamsleutel op mobiel kunt vinden

Je Twitch-streamsleutel is niet beschikbaar in de Twitch-app voor Android, iOS of enig ander platform. Je kunt streamen vanuit de Twitch-app, maar je kunt de sleutel niet vinden en kopiëren om in een andere app te gebruiken.

Je kunt de Twitch-streamsleutel echter op mobiel vinden door een webbrowser te gebruiken en de stappen in deze handleiding te volgen. U kunt vervolgens de streamsleutel kopiëren of bekijken om deze in andere apps of met andere apparaten te gebruiken.

Waarom heb ik een streamsleutel nodig?

Met de streamsleutel kunnen Twitch-gebruikers rechtstreeks vanuit een app of service van derden naar het platform streamen.

Als het niet bestond, zouden Twitch-gebruikers hun inloggegevens aan een derde partij moeten verstrekken. Dat kan een serieus veiligheidsrisico zijn.

De streamsleutel is ook belangrijk om te beschermen, maar deze kan alleen worden gebruikt om naar je kanaal te streamen. Het geeft geen toegang tot andere Twitch-accountinformatie.

Moet ik mijn streamsleutel delen?

Deel nooit je streamsleutel. Iedereen met toegang tot je streamsleutel kan naar je kanaal streamen. Twitch stelt je verantwoordelijk voor alle content die naar je kanaal wordt gestreamd.

De Stream-pagina, die je streamsleutel weergeeft, biedt instellingen die kunnen worden gebruikt om andere streamers toestemming te geven om naar je kanaal te streamen. U kunt dan bepalen wie toegang heeft.

In sommige zeldzame gevallen, zoals wanneer u op reis bent of samenwerkt met anderen, moet u mogelijk een streamsleutel invoeren om een stream te starten op een apparaat dat u niet bezit. Je kunt dit het beste vermijden, maar mocht het toch gebeuren, dan is het van cruciaal belang om de streamsleutel onmiddellijk opnieuw in te stellen nadat de stream is afgelopen, zelfs als het de computer van een vriend is.

FAQ

    Hoe reset ik mijn streamsleutel voor Twitch?

    Je kunt je Twitch-streamsleutel op elk moment wijzigen op dezelfde plek waar je de streamsleutel bekijkt en kopieert. Selecteer Reset,die zich net rechts van Kopiëren bevindt. Dit proces zal je streamsleutel veranderen. Alle apps die toegang hebben tot je vorige streamsleutel, kunnen je kanaal niet meer zien.

    Hoe start je een stream op Twitch?

    Zodra je je streamsleutel aan je app naar keuze hebt toegevoegd en een lay-out hebt gemaakt, ben je een klik verwijderd van het starten van je stream. De meeste apps hebben een knop "Start Stream" of "Start Streaming" die u online zet zodra u erop klikt.

Aanbevolen: