Ontgrendeld OnePlus Nord N20 5G eindelijk beschikbaar

Ontgrendeld OnePlus Nord N20 5G eindelijk beschikbaar
Ontgrendeld OnePlus Nord N20 5G eindelijk beschikbaar
Anonim

Exclusiviteitsovereenkomsten voor smartphones met telecomproviders zijn misschien geweldig voor de betrokken bedrijven, maar ze zijn niet zo geweldig voor consumenten van tuinvariëteiten.

Een goed voorbeeld? De OnePlus Nord N20 5G werd in april gelanceerd als exclusief voor T-Mobile, waardoor degenen die gebonden zijn aan andere providers in de kou blijven staan. Gelukkig heeft OnePlus dit probleem zojuist verholpen en is de telefoon eindelijk ontgrendeld zodat deze werkt met de meeste telecommunicatieproviders, zoals aangekondigd in een e-mail aan Lifewire.

Image
Image

OnePlus merkt op dat deze nieuwe ontgrendelde versie van de telefoon compatibel is met veel van de grote spelers in de ruimte, waaronder Mint Mobile, GoogleFi, Metro, Simple Mobile en meer. De telefoon is beschikbaar voor AT&T-abonnees, maar u kunt alleen verbinding maken met 4G, waardoor een belangrijke functie van het apparaat wordt geëlimineerd.

Wat betreft andere belangrijke functies, dit is een budgetvriendelijke handset met een verrassend robuuste lijst met specificaties. Er is een Qualcomm Snapdragon 695-chipset, 6 GB RAM, een snel oplaadbare batterij van 4.500 mAh, een 64 MP camera met primaire lens en een 6,43-inch AMOLED Full HD-scherm.

De telefoon beschikt ook over een aantal gaming-gerichte functies, zoals een Andreo 619 GPU voor stabiele graphics, een chipset die prioriteit geeft aan lage latentie en een gaming-modus verpakt in het besturingssysteem voor verdere verbeteringen. Niet slecht voor een telefoon van $300.

De ontgrendelde versie van de Nord N20 is nu verkrijgbaar bij Best Buy, Amazon, Mint Mobile en online via OnePlus.

Aanbevolen: