Mid-Range OnePlus Nord N20 5G lanceert 28 april

Mid-Range OnePlus Nord N20 5G lanceert 28 april
Mid-Range OnePlus Nord N20 5G lanceert 28 april
Anonim

In de voetsporen van zijn vlaggenschiptelefoon, onthulde OnePlus zijn nieuwe mid-range apparaat, de OnePlus Nord N20 5G, die op 28 april in Noord-Amerika wordt uitgebracht.

Exclusief voor het 5G-netwerk van T-Mobile, de Nord N20 draait op het Qualcomm Snapdragon 695 5G-platform, heeft 6 GB RAM en herbergt een snel opladende batterij van 4.500 mAh. Andere opvallende kenmerken zijn het AMOLED Full HD-scherm, OxygenOS en een camera met meerdere lenzen.

Image
Image

Met de Snapdragon 695 5G-chipset kan de Nord N20 profiteren van verbindingen met hoge bandbreedte en een lage latentie. Gamers zullen genieten van de Adreno 619 GPU, waardoor games stabieler en 30 procent sneller zijn. Bovendien wordt OxygenOS geleverd met een Gaming-modus en Pro Gaming-modus, waardoor games verder worden verbeterd en bescherming wordt toegevoegd tegen verkeerd klikken.

Aan de hardwarekant is er het 6,43-inch scherm dat wordt geleverd met een ingebouwde vingerafdruklezer en een always-on-functie voor consistente updates. De camera wordt geleverd met een 64 MP primaire lens, macrolens en monochrome lens voor levendige foto's, die kunnen worden opgeslagen in de 128 GB opslagruimte van de Nord N20. Je kunt die opslagruimte ook vergroten tot 512 GB.

Het prijskaartje van de Nord N20 5G is nog niet bekendgemaakt, maar OnePlus zegt de winkel van T-Mobile in de gaten te houden.

Aanbevolen: