Alienware lost eindelijk het dilemma van het opbergen van gaming-koptelefoons op

Alienware lost eindelijk het dilemma van het opbergen van gaming-koptelefoons op
Alienware lost eindelijk het dilemma van het opbergen van gaming-koptelefoons op
Anonim

Na een intense pc-gamesessie plof je waarschijnlijk je koptelefoon op je bureau, op een nabijgelegen aanrecht of zelfs op een bed, en geen van deze is een perfecte oplossing.

Alienware heeft echter zojuist een paar vooruitstrevende gaming-monitoren aangekondigd met een functie om deze zeer probleem-intrekbare headset-hangers aan te pakken. Druk gewoon op een knop om de hanger naar buiten te schuiven en verwonder je over het vinden van de ideale plek om je koptelefoon te laten rusten wanneer deze niet in gebruik is.

Image
Image

Natuurlijk is dit niet de eerste rodeo van het bedrijf voor gamingmonitoren, dus dit paar aankomende schermen, de 27-inch AW2723DF en 25-inch AW2523HF, zit boordevol functies die geschikt zijn voor zowel competitieve als casual spelers, die handige headsethanger.

De 25-inch monitor heeft een variabele verversingssnelheid van 360 Hz en een grijs-naar-grijs responstijd van 0,5 ms, terwijl het grotere broertje een native variabele verversingssnelheid van 240 Hz en een overgeklokte verversingssnelheid van 280 Hz heeft, met een grijs-naar-grijs-responstijd van 1 ms. reactietijd naar grijs. Beide schermen zijn FreeSync Premium Pro-gecertificeerd, VESA AdaptiveSync-gecertificeerd en bieden ondersteuning voor Nvidia G-sync.

Image
Image

Deze schermen hebben ook veel poorten, wat een steunpilaar is voor door Dell geproduceerde monitoren, waaronder een DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, een paar USB 3.2 Gen 1-ingangen, een hoofdtelefoonaansluiting en een audio-uitgang.

Het is vermeldenswaard dat dit geen OLED-panelen zijn, aangezien beide versies worden geleverd met LG IPS-panelen met Full HD-resoluties.

De 25-inch AW2523HF gaat als eerste op 7 september in de verkoop voor $ 450. De 27-inch AW2723DF gaat op 6 oktober in de verkoop voor $ 650.

Aanbevolen: