De voordelen van het kopen van Xbox Live Gold

Inhoudsopgave:

De voordelen van het kopen van Xbox Live Gold
De voordelen van het kopen van Xbox Live Gold
Anonim

Xbox Live Gold is de premiumversie van de Xbox Network-service op de Xbox 360 en Xbox One. Maar is het de extra kosten waard? We zetten het voor je op een rij.

Er is één Xbox Live Gold-abonnement nodig per Xbox One-console, waarmee iedereen in een gezin online multiplayer-games kan spelen met hun eigen account. Daarentegen vereist de Xbox 360 dat elk account een eigen abonnement heeft.

Xbox Live Gold vs. Xbox Network

Met Xbox 360- en Xbox One-consoles kun je een gratis Xbox Network-account maken (dit is hetzelfde als een Microsoft-account). Met de basisservice kunnen abonnees toegang krijgen tot online multiplayer-functies in gratis te spelen games, items downloaden van de Microsoft Store op Xbox, één-op-één of in groepen met vrienden chatten en populaire entertainment-apps zoals Netflix gebruiken. Het biedt ook toegang tot apps zoals Internet Explorer, Skype en OneDrive.

Xbox Live Gold-abonnees krijgen alle basisvoordelen, plus een paar extra's, waaronder:

  • Toegang tot online multiplayer voor alle games
  • Kortingen op digitale titels bij Deals with Gold
  • Sneller toegang tot demo's en bèta's
  • Gratis spellen bij Games With Gold

Xbox Live Gold is niet hetzelfde als Xbox Game Pass, de streaming-gameservice van Microsoft. Met Xbox Game Pass kunnen abonnees op elk moment meer dan 100 games spelen voor een maandelijks bedrag.

Bottom Line

Deals with Gold is inbegrepen bij een Xbox Live Gold-abonnement en biedt wekelijkse kortingen op bepaalde Xbox One- en Xbox 360-titels, add-ons en meer in de Microsoft Store. De besparingen variëren doorgaans tussen 50-75% korting.

Wat is spellen met goud?

Het Games with Gold-programma is ook inbegrepen bij een Xbox Live Gold-abonnement en biedt elke maand gratis, met de hand geselecteerde titels. Microsoft beweert dat deze deals tot $ 700 per jaar waard zijn.

Image
Image

Op Xbox One komen op de eerste en de 16e van elke maand nieuwe Games with Gold-titels beschikbaar. Zodra ze zijn ingewisseld en aan je bibliotheek zijn toegevoegd, kunnen ze worden afgespeeld zolang je een actief Xbox Live Gold-account hebt. Als u annuleert, verliest u de toegang tot hen. Maar als je je abonnement verlengt, worden de games weer speelbaar.

Op Xbox 360 zijn Games with Gold-titels ook beschikbaar op de eerste en de zestiende dag van elke maand. Je mag deze games houden, zelfs als je je Xbox Live Gold-abonnement opzegt.

Hoeveel kost Xbox Live Gold?

Xbox Live Gold biedt momenteel drie prijsniveaus:

  • Een maand: $9.99
  • Drie maanden: $24.99
  • Een jaar: $59,99

Als je lid wilt worden, haal je een abonnementskaart op bij een winkel zoals GameStop of Walmart, of meld je je online aan voor een account in de Microsoft Store of op je Xbox-console.

Het kiezen van een prijsniveau hangt af van hoe u het abonnement wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld van plan bent om Xbox Live Gold het hele jaar door te gebruiken, bespaart u geld als u vooraf beta alt voor het abonnement van 12 maanden. Als u 12 maanden van maand tot maand beta alt, kost het ongeveer $ 120, terwijl het abonnement van 12 maanden $ 60 kost. Maar als je van plan bent een nieuwe multiplayer-game een maand of twee te spelen, overweeg dan een van de andere prijsopties.

Er zijn manieren om goedkopere Xbox Live Gold-abonnementen te krijgen. Microsoft biedt soms gratis proefversies met nieuwe consoles en games. Het biedt ook af en toe "Try Gold For Free"-promoties in de Microsoft Store. Bovendien verkopen retailers zoals Best Buy en Amazon vaak abonnementskaarten met korting.

Is Xbox Live Gold het waard?

Je hebt Xbox Live Gold niet nodig als je graag offline games speelt. Je kunt nog steeds gamedemo's proberen, Netflix of Hulu kijken, toegang krijgen tot Skype en meer. Maar als je multiplayer-games wilt spelen, is Xbox Live Gold een noodzaak.

Aanbevolen: