Rijke opmaak toevoegen aan tekst in iPhone Mail

Inhoudsopgave:

Rijke opmaak toevoegen aan tekst in iPhone Mail
Rijke opmaak toevoegen aan tekst in iPhone Mail
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Tik in de iPhone Mail-app op het nieuwe e-mail pictogram. Voer de ontvanger, het onderwerp en het bericht in zoals gewoonlijk.
  • Markeer de tekst voor opmaak en tik op de pijl op de zwevende werkbalk die verschijnt om de opties uit te vouwen.
  • Tik op BIU om de opties Vet, Cursief en Onderstrepen weer te geven. Tik op een leeg gedeelte van de e-mail om de opmaak toe te passen en op te slaan.

Dit artikel legt uit hoe u rich text-opmaak kunt toevoegen aan e-mails in de iPhone Mail-app. Rich text-opmaak is beschikbaar in iOS 5 en hoger.

Richte tekst toevoegen in iPhone Mail

E-mail met platte tekst geeft niet altijd duidelijk weer wat u wilt zeggen. Zoals alle vormen van elektronische communicatie, mist het de nuance van een persoonlijk gesprek. Een manier om meer expressie aan uw iPhone-e-mailberichten toe te voegen, is door rich text te gebruiken.

Het uiterlijk van tekst in een bericht wijzigen:

  1. Open de Mail app op je iPhone.
  2. Tik op het nieuwe e-mail icoon onderaan het scherm om een Nieuw bericht scherm te openen. Voer de ontvanger, het onderwerp en het bericht in zoals u gewoonlijk doet.

    Image
    Image
  3. Selecteer de tekst waarop u RTF-opmaak wilt toepassen. Dubbeltik op een woord of tik en sleep de tekstgrepen om uw selectie uit te breiden.
  4. Tik op de pijl aan de rechterkant van de werkbalk die boven de selectie verschijnt om extra opties te zien.
  5. Tik op BIU om het uit te vouwen en de opties Vet, Cursief en Onderstrepen weer te geven. Tik op de optie die u op de geselecteerde tekst wilt gebruiken. Tik op een leeg gebied van de e-mail om de opmaak op te slaan en de opmaakbalk te sluiten.

    Image
    Image
  6. Herhaal het proces voor eventuele aanvullende opmaak die u in de e-mail wilt maken.

    Image
    Image

Wat is Rich Text?

In tegenstelling tot opmaak in platte tekst, verbetert rich text e-mailberichten door woorden die u wilt benadrukken vet, cursief of onderstreept te maken. Rich text-berichten zijn een stap tussen platte tekst en HTML. Sommige e-mailprogramma's ondersteunen geen HTML-e-mails, dus het gebruik van rich text biedt een compromis. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken op een mobiel apparaat zoals de iPhone.

Aanbevolen: