Wise Care 365 v6.3.5 Review (een gratis systeemoptimalisatie)

Inhoudsopgave:

Wise Care 365 v6.3.5 Review (een gratis systeemoptimalisatie)
Wise Care 365 v6.3.5 Review (een gratis systeemoptimalisatie)
Anonim

Wise Care 365 is een freeware tool voor systeemoptimalisatie, wat betekent dat het een breed scala aan verschillende toepassingen omvat, allemaal in één enkel programma.

Naast vele andere dingen (allemaal hieronder vermeld), is een functie die opv alt de mogelijkheid om automatisch dingen op te schonen, zoals logbestanden, tijdelijke bestanden, ongeldige Windows-registervermeldingen, browsegeschiedenis, documenttoegangslogboeken, enz..

Deze recensie is van Wise Care 365 versie 6.3.5. Laat het ons weten als er een nieuwere versie is die we moeten beoordelen.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bevat veel gratis en handige tools.
  • Sommige tools kunnen worden geautomatiseerd.
  • Je hebt volledige controle over wat er in het bijzonder wordt schoongemaakt.
  • Sommige tools kunnen worden gebruikt vanuit het contextmenu met de rechtermuisknop.
  • Kan gebruikt worden als een draagbaar programma zonder installatie.
  • Probeer tijdens de installatie geen niet-gerelateerde software te installeren.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige tools zijn gemarkeerd als "PRO" en vereisen een betaalde upgrade om te gebruiken.

Wise Care 365 Tools

Sommige systeemoptimalisatieprogramma's hebben unieke eigenschappen die hen onderscheiden van andere vergelijkbare software. Elke functie in Wise Care 365 is echter daadwerkelijk opgenomen in vergelijkbare programma's; we konden niets unieks vinden dat je nergens anders kunt krijgen.

Het volgende is een lijst van elk gereedschap dat we konden vinden:

Automatisch afsluiten, gegevensherstel, wisser voor verwijderde bestanden, schijfopruiming, schijfdefragmentatie, scanner voor lege bestanden, snel zoeken, bestandsvernietiger (stations/bestanden/mappen/vrije ruimte), mapverberger, geforceerde verwijdering voor vergrendelde bestanden, internetsnelheidstuner, junk-cleaner, geheugenoptimalisatie, one-click-cleaner, wachtwoordgenerator, privacy-cleaner, programma-verwijderprogramma, procesmonitor, registry cleaner, registry defrag, services en applicatie-opstartmanager, snelkoppelingen fixer, startup/shutdown accelerator, systeeminformatietool, systeemoptimalisatie

Enkele andere tools zijn inbegrepen, zoals een geavanceerde privacyopschoner, grote bestandenmanager en contextmenu-opschoner, maar ze zijn niet gratis te gebruiken.

Meer informatie

  • Werkt op Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP
  • U kunt een draagbare versie van Wise Care 365 krijgen via het tabblad Algemene instellingen van de installeerbare versie
  • Het kan registerfouten opschonen en tijdelijke bestanden volgens een schema verwijderen
  • Aangepaste mappen kunnen samen met de systeemreiniger worden opgeschoond
  • Aangepaste mappen, bestanden, bestandstypen, registersleutels en domeinen kunnen worden uitgesloten van opschonen
  • In plaats van handmatig een registerback-up te maken, maakt Wise Care 365 er automatisch een voordat het register wordt opgeschoond
  • De registry cleaner kan optioneel worden ingesteld om veel dieper te scannen dan de standaardinstelling zal
  • Je kunt het gebruiken om bestanden die vooraf zijn geïnstalleerd met Windows en andere nutteloze bestanden zoals installatiebestanden, cachebestanden, helpbestanden en voorbeeldmediabestanden in één keer te verwijderen
  • Met een "zwevend venster" kunt u het systeemgeheugen handmatig optimaliseren wanneer u maar wilt, of u kunt het instellen om dit automatisch te doen wanneer het geheugengebruik een bepaalde drempel overschrijdt
  • Gebruikt de Random Data-methode voor het opschonen van gegevens om individuele bestanden en/of hele harde schijven volledig te wissen

Gedachten over Wise Care 365

Dit programma heeft misschien wat weinig functies in vergelijking met andere systeemoptimalisatieprogramma's, maar het heeft een heel mooie geheugenoptimalisatie die niet over het hoofd mag worden gezien.

Wise Memory Optimizer kan worden uitgevoerd wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij Windows, wordt geminimaliseerd in het systeemvak en kan worden uitgevoerd wanneer het geheugengebruik een bepaald bedrag overschrijdt. Het geheugen kan met deze tool zelfs worden geoptimaliseerd als de computer niet actief is.

We vinden deze functie leuk omdat je hem niet handmatig hoeft uit te voeren. Het bevindt zich constant in het systeemvak en lijkt niet veel systeembronnen te gebruiken. Je kunt het handmatig uitvoeren, maar het configureren en vergeten is de gemakkelijkste manier om het te gebruiken.

Zoals we hierboven hebben geschreven, wordt er een schijfopruimer meegeleverd. Het is een beetje anders dan vergelijkbare programma's, omdat er ook een Advanced Cleaner is die naar bepaalde bestandstypen kan scannen. U kunt bijvoorbeeld alle aangesloten harde schijven scannen op bestandstypen zoals FTS, DMP, thumbs.db, BAK en LOG. Deze worden normaal gesproken geassocieerd met bestanden die u niet nodig hebt, omdat het tijdelijke of back-upbestanden zijn. Het kan ook lege bestanden en ongeldige snelkoppelingen vinden.

Terwijl je je een weg baant door het programma, zie je een PRO-label op verschillende knoppen. Dit betekent dat een bepaalde functie alleen beschikbaar is in de geüpgradede, betaalde versie van Wise Care 365. De meeste professionele functies zijn eigenlijk opties die je kunt vinden in vergelijkbare gratis programma's.

Wanneer u het programma sluit, wordt vaak een advertentie weergegeven om de volledige versie te kopen, wat vervelend kan zijn als u nooit van plan bent om te upgraden. Maar over het algemeen, als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken gratis systeemoptimalisatieprogramma, probeer het dan eens.

Aanbevolen: