EaseUS Data Recovery Wizard v15.6 (een gratis hulpprogramma voor het ongedaan maken van verwijdering)

Inhoudsopgave:

EaseUS Data Recovery Wizard v15.6 (een gratis hulpprogramma voor het ongedaan maken van verwijdering)
EaseUS Data Recovery Wizard v15.6 (een gratis hulpprogramma voor het ongedaan maken van verwijdering)
Anonim

EaseUS Data Recovery Wizard is een gratis programma voor bestandsherstel voor zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Het herstelt gegevens van interne en externe harde schijven, evenals USB-apparaten, geheugenkaarten, iOS-apparaten, muziekspelers en soortgelijke apparaten.

Dit programma heeft een groot nadeel wanneer je het vergelijkt met vergelijkbare software voor het herstellen van bestanden, maar het heeft specifieke functies die je misschien leuk vindt, en het is heel gemakkelijk te gebruiken.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Programma is niet moeilijk te gebruiken (geen verwarrende instellingen of schermen).
  • Kan een voorbeeld van bestanden bekijken voordat ze worden hersteld.
  • Meerdere bestanden kunnen tegelijkertijd ongedaan worden gemaakt.

Wat we niet leuk vinden

Slechts 2 GB aan gegevens kan gratis worden hersteld.

Meer over EaseUS Data Recovery Wizard

Het programma biedt verschillende kenmerken:

  • Ondersteunde besturingssystemen omvatten macOS 12 tot en met 10.9; Windows 11, 10, 8 en 7; en Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012, 2008 en 2003.
  • U kunt door de verwijderde bestanden bladeren op pad op een Windows Verkenner-achtige manier, evenals op bestandstype en op het jaar en de maand dat de gegevens zijn verwijderd
  • Van de resultaten van een scan kan een back-up worden gemaakt en in de toekomst opnieuw worden geopend, zodat u verwijderde bestanden op een later tijdstip kunt herstellen zonder de hele schijf opnieuw te hoeven scannen
  • Verwijderde bestanden gevonden door EaseUS Data Recovery Wizard kunnen worden gesorteerd op naam, datum en bestandstype
  • Hoewel een diepe scan langer duurt dan een normale, snelle scan, kan deze de schijf grondiger controleren
  • Met een zoekfunctie kunt u de resultaten van een scan doorzoeken om een bestand te vinden op naam of extensie
  • Windows-gebruikers kunnen bestanden herstellen van niet alleen Windows-bestandssystemen, maar ook van stations die zijn geformatteerd met het Mac HFS+-bestandssysteem. Alle ondersteunde bestandssystemen staan vermeld op de downloadpagina

Gedachten over EaseUS Data Recovery Wizard

EaseUS Data Recovery Wizard is eenvoudig te gebruiken. Het eerste scherm van het programma vraagt u om een vinkje te plaatsen naast elke categorie bestanden die u wilt herstellen.

Als u bijvoorbeeld alleen naar videobestanden zoekt, kiest u die optie en laat u de e-mail, documenten en audiobestanden uitgeschakeld. Anders kunt u naar alle soorten bestanden scannen. Kies vervolgens of u de bureaubladmap, uw persoonlijke mappen of een volledige schijf wilt scannen.

Bij het herstellen van meerdere bestanden tegelijk, houdt het programma hun oorspronkelijke mappenstructuur intact.

We houden ook van de back-up-en-herstelfunctie, die handig is als je een scan naar verwijderde bestanden op de ene schijf hebt uitgevoerd, maar nog een scan op een andere schijf wilt uitvoeren. Maak een back-up van de resultaten van de eerste scan naar een RSF-bestand en herstel datzelfde bestand wanneer u klaar bent om de bestanden van die schijf te herstellen.

Het lijkt misschien een groot probleem dat de EaseUS Data Recovery Wizard slechts 2 GB van uw bestanden ongedaan kan maken, maar u zult waarschijnlijk merken dat de documentbestanden, afbeeldingen of audiobestanden die u per ongeluk hebt verwijderd, veel minder zijn dan 2 GB groot.

Je bent standaard beperkt tot het herstellen van slechts 500 MB aan gegevens. Er is een optie in het programma om gratis tot 2 GB te herstellen, maar je moet eerst een bericht op sociale media over het programma delen.

Aanbevolen: