Een telefoongesprek opnemen op de iPhone

Inhoudsopgave:

Een telefoongesprek opnemen op de iPhone
Een telefoongesprek opnemen op de iPhone
Anonim

Wat u moet weten

  • Makkelijkst: neem inkomende oproepen op met Google Voice; beantwoorden en tik op 4 op het toetsenbord. Opnamen gaan naar VM.
  • Of: plaats een oproep via de luidspreker op de iPhone. Gebruik de app Spraakmemo's van Apple op een tweede Apple-apparaat om op te nemen.

Dit artikel legt twee manieren uit om gesprekken op de iPhone op te nemen en geeft tips voor vooraf geïnstalleerde software en software van derden die je kunt gebruiken om gesprekken op te nemen.

Een live gesprek opnemen op een iPhone

De standaard Telefoon-app ondersteunt het opnemen van telefoongesprekken niet. Een van de gemakkelijkste manieren om een live gesprek op uw iPhone op te nemen, is door een telefoon-app te gebruiken die opname ondersteunt. Een veelgebruikte en gratis app die bij deze rekening past, is Google Voice; voor andere apps kan een vergoeding worden gevraagd.

Google Voice ondersteunt alleen het opnemen van inkomende oproepen, geen oproepen die u plaatst.

Volg deze stappen om Google Voice te gebruiken om live gesprekken op te nemen:

  1. Download de Google Voice-app en stel deze in zodat je hem kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden.
  2. Tik op het pictogram met drie lijnen linksboven.
  3. Tik op Instellingen.

  4. Verplaats de Incoming call options slider naar on/blue.

    Image
    Image
  5. Als u een oproep ontvangt die u wilt opnemen, beantwoordt u de oproep. Tik vervolgens op 4 op het toetsenbord om de opname te starten. Tik nogmaals op 4 om de opname te stoppen.

    Als je op 4 tikt, kondigt een stem aan dat een opname is gestart, dus het is niet mogelijk om een live-oproep op te nemen zonder dat de andere persoon het weet.

  6. Je gespreksopnames worden opgeslagen op het voicemail-tabblad in de Google Voice-app.

Google Voice is niet de enige app waarmee je je gesprekken kunt opnemen. We hebben andere opties onderaan dit artikel. Veel van deze apps werken door een drieweggesprek tot stand te brengen met de oproepopnameservice. Bel de dienst, vervolgens de persoon met wie u wilt praten en voeg de oproepen samen om de opname te starten.

Een gesprek opnemen op mijn iPhone met spraakmemo's

Wilt u niet de moeite nemen om Google Voice in te stellen om oproepen op te nemen? Er is een andere manier om het te doen, maar daarvoor zijn twee apparaten nodig. Ook al ondersteunt de Telefoon-app van de iPhone het opnemen van oproepen niet, je kunt hem en de app Spraakmemo's van Apple gebruiken om de klus te klaren. Dit is wat je moet doen:

  1. Gebruik de Phone app om het gesprek te starten dat je wilt opnemen.
  2. Tik op Audio en tik vervolgens op Speaker om het gesprek op de luidspreker te zetten.

    Image
    Image

    Apple blokkeert het opnemen van een luidsprekergesprek met spraakmemo's op hetzelfde apparaat.

  3. Koop een tweede apparaat waarop de gratis app Voice Memos van Apple is geïnstalleerd. Het kan een andere iPhone zijn, een iPad of iPad touch, of zelfs een Mac. Open de Spraakmemo's app.
  4. Tik op de rode opnameknop om een nieuwe spraakmemo te starten en houd het tweede apparaat dicht bij de iPhone.

    Image
    Image
  5. Wanneer het gesprek is afgelopen, kunt u de opname delen door erop te tikken > tikken op > tikken op Delen > tikken op de app die u wil gebruiken om het te delen.

Bev alt de app Spraakmemo's niet? Elke andere audio-opnamesoftware kan werken. U krijgt mogelijk nog betere resultaten door een microfoon op uw apparaat aan te sluiten en de microfoon dicht bij de iPhone te houden.

Andere apps voor het opnemen van gesprekken voor iPhone

Voor de meeste opties voor het opnemen van gesprekken op je iPhone, moet je een app vinden in de App Store. Er zijn veel apps voor het opnemen van gesprekken en we hebben ze niet allemaal getest, dus we kunnen niet zeggen welke het beste is, maar enkele van de best beoordeelde apps voor het opnemen van gesprekken zijn:

  • Oproepopname door NoNotes - Gratis bij in-app aankopen.
  • Rev Call Recorder - Gratis bij in-app aankopen.
  • TapeACall Pro - $ 10,99 met in-app aankopen.

Is het legaal om een telefoongesprek op de iPhone op te nemen?

Als je een journalist, podcaster of medewerker van de klantenservice bent, moet je misschien je telefoongesprekken opnemen. Er is geen programma vooraf geïnstalleerd op de iPhone voor het opnemen van oproepen, en de ingebouwde Telefoon-app heeft geen functie voor het opnemen van oproepen. Dus ja, het is mogelijk om op te nemen. Of het legaal is in uw staat of gemeente, hangt af van de wetten die op uw locatie van toepassing zijn.

Ken en begrijp de wet die het opnemen van gesprekken regelt waar je woont voordat je iemand anders opneemt. Op sommige plaatsen is het opnemen van een telefoongesprek illegaal. In andere gevallen moeten beide gesprekspartners instemmen met de opname (dit wordt toestemming van twee partijen genoemd), terwijl in sommige gevallen slechts één persoon op de hoogte hoeft te zijn van de opname (ook wel toestemming van één partij genoemd). Bespaar uzelf de hoofdpijn - en mogelijke juridische rekeningen - door de wet te leren waar u woont voordat u iets opneemt.

FAQ

    Hoe neem ik een FaceTime-gesprek op mijn iPhone op?

    U kunt de functie Schermopname met FaceTime gebruiken om uw scherm op te nemen, maar geen geluid tijdens een FaceTime-gesprek. Veeg om het Control Center te openen > tik op Schermopname > open de FaceTime-app en start een oproep > en tik op Stop om de opname te beëindigen. Zoek de opname in de Foto's-app.

    Hoe kan ik een telefoongesprek opnemen met geluid op een iPhone?

    Als je een gesprek met audio op je iPhone wilt opnemen, moet je een app gebruiken die het opnemen van gesprekken ondersteunt. Als u een vergader-app zoals Zoom gebruikt, kunt u Zoom-gesprekken opnemen op uw telefoon. Start een vergadering > tik op Meer > Opnemen in de cloud > en zoek de opname onder Opnames door in te loggen in uw account in een browser.

Aanbevolen: