De 5 beste hybride smartwatches

Inhoudsopgave:

De 5 beste hybride smartwatches
De 5 beste hybride smartwatches
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste Budget: Beste voor Android: Beste Ontwerp: Beste voor Fitness:

Beste algemeen: Withings Steel HR Sport

Image
Image

De Withings Steel HR Sport maakt indruk met een slank, traditioneel analoog ontwerp dat ook boordevol handige smartwatch-functies zit. Het wint ook punten voor aanpassingsopties, met een reeks leren en siliconen polsbandjes in verschillende kleuren.

De smartwatch v alt vooral op door zijn zwemtracking, een functie die niet in de meeste hybriden voorkomt. Het kan ook uw hartslag volgen, uw VO2 Max (de maximale hoeveelheid zuurstofopname) voorspellen om uw fitnessniveaus te schatten, en kan 30 verschillende sporten en activiteiten herkennen, terwijl u snelkoppelingen kunt maken voor maximaal vijf sporten - vooral belangrijk als u dat wilt. om ervoor te zorgen dat al uw actieve minuten worden geteld.

Naast het bekijken van fitnessstatistieken, kan het kleine digitale scherm van de Steel HR Sport in de analoge wijzerplaat ook teksten en oproepwaarschuwingen ontvangen. Dankzij het scherm is de leercurve voor dit horloge veel korter in vergelijking met andere horloges, die werken door overeenkomstige wijzerplaatnummers in te stellen voor bepaalde bellers of waarschuwingen. Het resultaat is een stijlvolle en gebruiksvriendelijke hybride, maar ook een uitstekende keuze voor enthousiaste zwemmers.

Beste budget: Misfit Command Hybrid Smartwatch

Image
Image

Deze handige hybride biedt een minimalistisch ontwerp, een scala aan activiteiten en sporttracking en een verscheidenheid aan stijlvolle kleurenschema's - allemaal aangedreven door een traditionele knoopcelbatterij. Het is ook betaalbaar en zwem- en sneeuwbestendig, waardoor de Misfit Command een fantastische waarde heeft.

De smartwatch is een opvallende mix van mode en fitness, het bijhouden van slaapkwaliteit, stappen en calorieën, en specifieke sporten kunnen worden ingevoerd via de Misfit-app. Ondanks het aanbod aan activity trackers biedt het echter geen hartslagmeter. In plaats van een digitaal scherm wijst een subwijzerplaat naar indicatoren voor meldingen, sms'jes en oproepen, en kan deze laten zien hoe dicht u bij het bereiken van uw fitnessactiviteitsdoelen voor die dag bent. De subdial kan ook een extra tijdzone weergeven en je muziekafspeellijsten bedienen.

Geïnteresseerd in meer budgetopties? Bekijk welke goedkope smartwatches onze topkeuzes hebben gemaakt.

Beste voor Android: Samsung Galaxy Watch

Image
Image

Android- en Samsung-fans zullen dol zijn op de enorme hoeveelheid functies op de Galaxy Watch. Vol met fitness-tracking en apps, dit horloge heeft bijna alle mogelijkheden van een Samsung Galaxy. Verkrijgbaar in twee maten, 42 mm en 46 mm, de hybride is meer aan de kant van de fitnesstracker dan van een traditioneel horloge. Het biedt een draaibare ring die u kunt gebruiken om door de menu's van het scherm te bladeren en om meldingen te bekijken.

Fitnessliefhebbers zullen dol zijn op het bijhouden van slaap en stress, samen met de Samsung Pay - perfect voor als je na het sporten koffie drinkt. Het kan ook automatisch zes verschillende sporten en oefeningen herkennen, je hartslag volgen en is compatibel met zowel Android als iOS.

Hoewel het wordt geleverd met vele kwaliteiten, biedt de Samsung Galaxy Watch misschien niet de traditionele stijl en het ontwerp dat u zoekt in een hybride. De smartwatch, die drie tot vijf dagen meegaat op één lading, is niet te vergelijken met de levensduur van andere hybrides die werken op traditionele knoopcelbatterijen, die enkele maanden tot een jaar meegaan.

Beste ontwerp: Skagen Connected

Image
Image

Een van de meer stijlvolle hybriden, dit horloge van Skagen, onderdeel van de Fossil-familie, is een geweldige optie als je op zoek bent naar een traditioneel horloge met de essentiële smartwatch-functies. Als het gaat om fitness-tracking, biedt de Skagen Connected niet zoveel toeters en bellen als sommige van de andere hybriden, maar als je op zoek bent naar iets eenvoudigs om stappen, calorieën, afstanden en slaap te meten, is dit een geweldige keuze.

Deze hybride v alt vooral op door zijn automatische datum- en tijdinstelling in tijdzones, sms- en oproepmeldingen en zijn lange levensduur - hij werkt op batterijen en hoeft niet te worden opgeladen, met een geschatte vier tot zes maanden gebruik per batterij. Met zoveel gadgets en technologie die verschillende USB-kabels en kabels vereisen, is een apparaat op batterijvoeding een goed alternatief.

Merk op dat deze hybride geen digitaal scherm heeft en waarschuwingen worden ontvangen via een subtiele trilling en beweging van de analoge wijzers. Hoewel dit even wennen is, betekent het ook dat je horloge een overzichtelijk en traditioneel ontwerp behoudt.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste smartwatches die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste voor fitness: Garmin Vivomove HR

Image
Image

Garmin, een leider op het gebied van tracking en fitness, heeft een hybride gemaakt die perfect is als u op zoek bent naar een horloge dat gemakkelijk kan overschakelen van smartwatch-modus naar horlogemodus, afhankelijk van welke informatie u wilt zien.

Dit is een geweldige keuze voor diegenen die van fitness-trackergegevens houden, maar de voorkeur geven aan een traditioneel horlogeontwerp. De Vivomove HR is waterdicht en hoewel hij geen zwemtracking biedt, beschikt hij over stress- en slaaptracking, een hartslagmeter en de mogelijkheid om cardio- en gewichtstrainingen bij te houden (hoewel deze gegevens handmatig moeten worden ingevoerd). Alle gegevens kunnen eenvoudig worden opgeslagen en bekeken via de Garmin Connect app, waarmee gebruikers van Garmin fitnesstrackers al bekend zijn.

Bekijk enkele van de andere beste fitnesstrackers die te koop zijn.

Aanbevolen: