10 van de grappigste wijnmemes om viraal te gaan

Inhoudsopgave:

10 van de grappigste wijnmemes om viraal te gaan
10 van de grappigste wijnmemes om viraal te gaan
Anonim

De Vine-service is stopgezet, maar de onderstaande informatie is voor archiefdoeleinden. Zie Wat was Vine? artikel voor meer informatie over deze populaire app voor het delen van video's.

Toen de Vine-app van Twitter nog bestond, gingen memes binnen een paar uur van start via het zes-seconden-platform voor het delen van video's.

Hoewel sommige van de memes die viraal gingen op Vine vaak ongepast waren (ofwel seksueel expliciet of vulgair in taal), waren er veel volledig SFW (Safe For Work) en ongelooflijk hilarisch.

Hier zijn slechts 10 Vine-memes om op terug te kijken, samen met links naar hun originele bronnen, waarvan sommige nog steeds toegankelijk zijn via Vine.co.

Nothing But Yeet

Image
Image

"Yeet" was een vreemd soort dans dat zowel op Vine als op YouTube populair werd. Het hield in dat je je armen en schouders naar de zijkanten zwaaide terwijl je op een ritme "Yeet" schreeuwde. Viners schreeuwden vaak: "Yeet!" in hun video's voor een komisch effect, of gebruik een "yeet"-geluidseffect.

Bekijk een van de originele wijnstokken.

Wat zijn dat?

Image
Image

Deze meme liet een man zien die een politieagent vroeg of hij hem een vraag mocht stellen, en vervolgens zijn telefoon op de schoenen van de agent richtte en schreeuwde: "WAT ZIJN THOOOOSE???" Iedereen op Vine vond het zeker hilarisch en het waard om keer op keer geparodieerd te worden.

Bekijk het origineel.

'The Potato Flew Around My Room' Song

Image
Image

Er is een video geüpload van een kind dat een liedje zong waarbij hij het woord 'tornado' verwisselde met 'aardappel'. Nadat het in twee weken ongeveer 10 miljoen loops had verzameld, werd een andere versie geüpload, deze keer met de audio van het origineel en gekoppeld aan een video van een echte aardappel die aan een touwtje was vastgemaakt en aan een plafondventilator was bevestigd.

Bekijk een versie die opblies op Vine.

Mijn naam is Jeff

Image
Image

Viners begon veel plezier te beleven met een korte clip uit de Hollywood-film 22 Jump Street. In de scène probeert acteur Channing Tatum een buitenlands accent te faken terwijl hij zegt: "Mijn naam is Jeff", en fa alt vreselijk. Zowel de zin als de filmclip zelf begonnen in duizenden Vines te verschijnen toen het de hoogste viraliteit bereikte.

Vine-compilaties van "My Name is Jeff."

The 'Just Girly Things' Meme

Image
Image

Just Girly Things is de naam van een populaire Tumblr-blog die afbeeldingen plaatst, met tekst erover, met herkenbare dingen die meisjes graag doen. Op Vine parodieerde de trend de blog door een foto van de blog te laten zien (vaak gecombineerd met achtergrondmuziek van Vanessa Carlton's 100 Miles) en vervolgens een scène na te spelen die volledig overdreven of onverwacht is.

Bezoek de originele Tumblr-blog.

Het themalied uit de tv-show 'Little Einsteins' van Disney Junior

Image
Image

Een nummer van een kindertelevisieprogramma ontplofte volledig op Vine nadat een trap-remixversie ervan was geüpload naar YouTube. Viners maakte van elke gelegenheid gebruik om het als achtergrondmuziek in hun wijnstokken te gebruiken, en combineerde het vaak ook met belachelijke danspasjes.

Hoor het volledige themalied op YouTube.

Luister naar de remix die viraal ging.

Ik eet peren

Image
Image

Een clip uit een interview met de Amerikaanse hiphopartiest Rick Ross laat hem zien hoe graag hij peren eet als onderdeel van zijn plan om af te vallen. Viners vond het geweldig, vooral de zeer uitgesproken "P"-klank die eruit kwam als hij het woord peer zei. Dat was blijkbaar genoeg voor iedereen om de geluidsclip op te nemen in hun eigen Vine-video's.

Bekijk de originele interviewclip (NSFW-taal).

Je bent mijn vader niet

Image
Image

Een geluidsfragment dat zegt: "Je bent mijn vader niet!" ging viraal nadat een Vine-video was gepost waarin een kind de zin dramatisch schreeuwde, gevolgd door vloeken en de cameraman een "noodle head" noemde. Het is een van de meest herkenbare en populaire geluidsfragmenten die in Vine worden gebruikt.

Bekijk de originele wijnstok (NSFW-taal)

Het nummer 'Hollaback Girl'

Image
Image

Er was een grote trend op Vine waarbij het begin van Gwen Stefani's Hollaback Girl-nummer werd gecombineerd met video's van mensen die vallen, worden geslagen, door iets op het hoofd worden geraakt of een andere toevallige en pijnlijke situatie. De video wordt bijna altijd bewerkt om snel overeen te komen met en de sterke beat van het nummer te herhalen voor een komisch effect.

Bekijk een compilatie van The Hollaback Girl Vines

Lebron James Kid

Image
Image

Een wijnstok met een kind dat herhaaldelijk 'Lebron James' zegt in verschillende clips onder verschillende hoeken, werd al snel een favoriet. De geluidsclip was overal op het videoplatform gebruikt en meer dan een jaar sinds het origineel voor het eerst werd geüpload, was het nog steeds een relatief populaire meme.

Bekijk de originele wijnstok.

Aanbevolen: