Hoe Ieframe.dll fouten te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Ieframe.dll fouten te herstellen
Hoe Ieframe.dll fouten te herstellen
Anonim

Het bestand ieframe.dll is gerelateerd aan Internet Explorer. In veel gevallen veroorzaakt de installatie van Internet Explorer ieframe.dll-fouten. Dit foutbericht van het DLL-bestand is van toepassing op Internet Explorer op alle besturingssystemen van Microsoft die elke versie van de browser ondersteunen, inclusief Windows 10 tot en met Windows XP.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Ieframe.dll Fouten

Image
Image

Naast de installatie van Internet Explorer zijn andere oorzaken virussen, bepaalde Windows-updates, onjuiste firewall-instellingen, verouderde beveiligingssoftwaretoepassingen en meer.

Ieframe.dll-fouten zijn behoorlijk gevarieerd en zijn echt afhankelijk van de oorzaak van het probleem. Een paar van de meest voorkomende ieframe.dll-gerelateerde fouten worden hier getoond:

  • Res://ieframe.dll/dnserror.htm
  • Bestand niet gevonden C:\WINDOWS\SYSTEM32\IEFRAME. DLL
  • Kan het bestand ieframe.dll niet vinden

De meeste ieframe.dll "niet gevonden" of "ontbrekende" type fouten treden op bij het gebruik van Internet Explorer of tijdens het gebruik van Visual Basic.

De "Res://ieframe.dll/dnserror.htm" en gerelateerde berichten komen veel vaker voor en verschijnen in het browservenster van Internet Explorer zelf.

Hoe Ieframe.dll fouten te herstellen

Download in geen geval het ieframe.dll DLL-bestand afzonderlijk van een DLL-downloadsite. Er zijn veel redenen waarom het downloaden van DLL's van deze sites nooit een goed idee is. Als je het al hebt, verwijder het dan van waar je het ook hebt geplaatst en ga verder met de volgende stappen.

  1. Start je computer opnieuw op, tenzij je dit al hebt gedaan. De ieframe.dll-fout kan een toevalstreffer zijn en een eenvoudige herstart kan deze volledig oplossen.
  2. Update naar de nieuwste versie van Internet Explorer. Het maakt niet uit of u ieframe.dll mist of dat u er een browserfoutmelding over ontvangt, het opnieuw installeren of bijwerken naar de nieuwste versie van Internet Explorer heeft veel gebruikersproblemen met dit DLL-bestand opgelost.
  3. Gebruik je Visual Basic? Als dit het geval is, wijzigt u de verwijzing voor Microsoft Internet Controls van het bestaande ieframe.dll in shdocvw.ocx. Sla uw project op en heropen het.

  4. Start je router, switch, kabel/DSL-modem en al het andere dat wordt gebruikt om te communiceren met internet of andere computers in je netwerk opnieuw op. Er kan een probleem zijn in een van deze hardware dat een eenvoudige herstart kan oplossen.
  5. Scan je hele computer op virussen. Soms verschijnt de ieframe.dll-fout wanneer uw computer is geïnfecteerd met bepaalde soorten virussen. Gebruik uw antivirussoftware om een volledige systeemscan uit te voeren op virusinfecties.
  6. Schakel Windows Firewall uit als je een andere firewall hebt geïnstalleerd. Het gelijktijdig uitvoeren van twee firewall-applicaties kan problemen veroorzaken.

    Zelfs als u zeker weet dat de Windows-firewall is uitgeschakeld, controleert u het opnieuw. Van sommige Microsoft-beveiligingsupdates is bekend dat ze de firewall automatisch opnieuw inschakelen, zelfs als u een bestaande firewall hebt ingeschakeld in een ander beveiligingssoftwareprogramma.

  7. Update alle niet-Microsoft-firewalls en andere beveiligingssoftware op uw computer. Van bepaalde beveiligingsupdates van Microsoft is bekend dat ze problemen veroorzaken met beveiligingssoftware van andere leveranciers die deze leveranciers moeten oplossen. Controleer hun websites op updates of servicepacks en installeer alle beschikbare.

    Als je al een volledig bijgewerkte versie van je beveiligingssoftware gebruikt, probeer dan de software te verwijderen en opnieuw te installeren. Een schone installatie kan dat zeurende ieframe.dll-foutbericht stoppen.

  8. Installeer alle beschikbare Windows-updates. Het is waar dat sommige eerdere updates van Microsoft ieframe.dll-fouten kunnen veroorzaken, maar het installeren van recentere updates, vooral die voor de Windows Update-software zelf, kan het probleem helpen oplossen.
  9. Wis de tijdelijke internetbestanden in Internet Explorer. Sommige problemen met ieframe.dll kunnen te maken hebben met problemen bij het openen van bestaande tijdelijke internetbestanden.
  10. Verhoog de frequentie waarmee Internet Explorer controleert op nieuwe versies van webpagina's. Als de standaardinstelling te zeldzaam is en er problemen zijn met bepaalde pagina's, ziet u mogelijk ieframe.dll en gerelateerde fouten.

    Open inetcpl.cpl in het dialoogvenster Uitvoeren (WIN+R) en selecteer Settingsin het gedeelte Browsegeschiedenis van het tabblad Algemeen . Kies Elke keer als ik de webpagina bezoek als je niet zeker weet wat je moet kiezen.

    Image
    Image
  11. Schakel Internet Explorer-add-ons één voor één uit. Een van uw geïnstalleerde add-ons kan het probleem ieframe.dll veroorzaken. Als u ze selectief uitschakelt, ziet u welke eventueel problemen veroorzaakt.
  12. Stel de beveiligingsopties van Internet Explorer terug naar hun standaardniveaus. Sommige programma's, zelfs sommige updates van Microsoft, zullen soms automatische wijzigingen aanbrengen in de beveiligingsinstellingen van Internet Explorer.

    Onjuiste of overbezorgde beveiligingsinstellingen kunnen soms problemen met ieframe.dll veroorzaken. Als u deze instellingen terugzet naar hun standaardniveaus, wordt uw probleem mogelijk verholpen.

  13. Verplaats de IE-map met tijdelijke internetbestanden naar de standaardlocatie. Als de map Tijdelijke internetbestanden in Internet Explorer van de oorspronkelijke locatie is verplaatst en zowel de beveiligde modus als het phishingfilter zijn ingeschakeld, treedt de ieframe.dll-fout op.
  14. Schakel het phishingfilter uit in Internet Explorer. Dit is geen geweldige oplossing voor de lange termijn als je geen ander phishing-filter hebt geïnstalleerd, maar het is bekend dat het uitschakelen van het phishing-filter van IE in sommige situaties ieframe.dll-problemen corrigeert.
  15. Beveiligde modus uitschakelen in Internet Explorer. De functie Beveiligde modus in Internet Explorer kan, in een aantal zeer specifieke situaties, betrokken zijn bij het genereren van een ieframe.dll-foutbericht.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: