Hoe Twitter @Replies en privéberichten te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Twitter @Replies en privéberichten te gebruiken
Hoe Twitter @Replies en privéberichten te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een @reply in de notatie @name om publiekelijk te antwoorden op een specifieke persoon op Twitter.
  • Gebruik geen @reply als je niet wilt dat je antwoord openbaar is. Gebruik in plaats daarvan DM's voor privéberichten.
  • Tik op het Nieuwe Berichten icoon in de app om een DM te sturen. Tik op de Envelop om toegang te krijgen tot je DM's.

Dit artikel legt het verschil uit tussen @replies en directe berichten op Twitter en beschrijft hoe je ze kunt verzenden. Deze informatie is van toepassing op de mobiele Twitter-app en de webbrowserversie van Twitter.

Wat zijn Twitter @Replies?

Als je publiekelijk wilt reageren op iemand op Twitter, gebruik dan @reply aan het begin van je tweet. Je moet ook weten hoe je een privébericht op Twitter kunt sturen als je niet wilt dat iedereen je gesprek kan zien.

Op Twitter is @reply een manier om te reageren op iets dat een specifieke persoon heeft gepost. Een typisch @antwoord ziet er als volgt uit: @ gebruikersnaam bericht. Als u bijvoorbeeld een bericht naar @linroeder stuurt, ziet uw @antwoord er als volgt uit:

@linroeder Hoe gaat het?

Als iemand op een van je berichten reageert met @reply, verschijnt de tweet op je profielpagina onder Tweets & replys.

Image
Image

Gebruik @reply niet als je niet wilt dat je bericht openbaar is. Als je een privébericht wilt sturen, gebruik dan in plaats daarvan een DM (direct message).

Wat is een privébericht?

Twitter DM's zijn privéberichten die alleen kunnen worden gelezen door de personen naar wie je ze stuurt. Om toegang te krijgen tot je privéberichten in de Twitter-app, tik je op Envelop onder aan het scherm. Om een DM te sturen, tik je op het Nieuw bericht icoon.

Image
Image

Selecteer op Twitter.com Messages aan de linkerkant van de pagina om je DM-gesprekken te zien en nieuwe DM's te verzenden.