Hoe mappen te kiezen om in iPhone Mail te pushen

Inhoudsopgave:

Hoe mappen te kiezen om in iPhone Mail te pushen
Hoe mappen te kiezen om in iPhone Mail te pushen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen, ga naar Accounts, tik op Nieuwe gegevens ophalen > iCloud > Push,en vink elke map aan die u wilt pushen.
  • Ga voor Exchange-accounts naar Settings > Accounts list > Fetch New Data > Push > Exchange om mappen te kiezen.
  • Voor IMAP-accounts moet uw e-mailprovider de functie ondersteunen. Ga in Gmail bijvoorbeeld naar Settings > Labels.

Dit artikel legt uit hoe je mappen kiest om in iPhone Mail te pushen. De informatie in dit artikel is van toepassing op iPhones met iOS 15 tot en met iOS 11.

Push specifieke mappen met iCloud Mail

Als je een IMAP- of Exchange-account hebt ingesteld, heb je controle over welke mappen naar de Mail-app worden gepusht. Wijzigingen die in die mappen op de server zijn aangebracht, worden naar uw iPhone gepusht. Bovendien kunt u de mappen selecteren die u naar uw iPhone wilt pushen vanuit uw iCloud-e-mailaccount, en een schema instellen voor het ophalen van de mappen die u niet hoeft te pushen.

Toen je de Mail-app op je iPhone instelde, was je eerste e-mailaccount waarschijnlijk iCloud Mail. U kunt op elk gewenst moment wijzigingen aanbrengen in de mappen die u naar de telefoon hebt gepusht. Hier is hoe:

  1. Tik op het pictogram Instellingen op het startscherm van de iPhone.
  2. Select Mail > Accounts in iOS 14. Tik in eerdere versies van iOS op Wachtwoorden en accounts of Mail, Contacts, Calendars om de accountlijst te openen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Nieuwe gegevens ophalen onderaan het scherm Accounts.
  4. Tik op de iCloud e-mailaccount in de lijst met accounts.
  5. Selecteer Push in de Select Schedule sectie.
  6. Plaats een vinkje naast elk van de mappen in de Gepushte mailboxen sectie die u automatisch naar de iPhone wilt pushen. Verwijder het vinkje naast een map die niet gepusht hoeft te worden.

    Image
    Image

De mappen die u hebt gecontroleerd, worden onmiddellijk gesynchroniseerd met de iPhone. U kunt de rest van de mappen instellen om elke 15 of 30 minuten, elk uur of handmatig te synchroniseren in het scherm Nieuwe gegevens ophalen. Deze mappen worden op de achtergrond gesynchroniseerd wanneer de iPhone is ingeschakeld en een Wi-Fi-verbinding heeft.

Push specifieke mappen met een Exchange-account

Als je een Exchange-account hebt ingesteld op je iPhone, kun je via de instellingen kiezen welke mappen je naar je apparaat wilt pushen.

  1. Open Instellingen.
  2. Ga naar Wachtwoorden en accounts, of Mail, Contacten, Agenda op sommige oudere apparaten. In iOS 14 en later is het pad Mail > Accounts.
  3. Selecteer Fetch New Data onderaan.
  4. Zet de schuifregelaar naast Push bovenaan het scherm aan en kies het Exchange-account dat je wilt bewerken.

    Image
    Image
  5. Selecteer de mappen waarvan u de wijzigingen automatisch naar iPhone Mail wilt sturen. Deselecteer alle mappen die u niet naar de Mail-app wilt pushen.

Zorg ervoor dat er een vinkje naast de gewenste mappen staat. U kunt Inbox. niet uitschakelen

Push-mappen voor IMAP-accounts

Om specifieke e-mailmappen op een IMAP-account te synchroniseren, moet uw e-mailprovider deze functie ondersteunen. Gmail laat je bijvoorbeeld kiezen welke labels je wilt weergeven in IMAP-accounts, wat betekent dat als je die labels verbergt, ze niet op je iPhone verschijnen.

Je kunt dit echter niet vanaf je telefoon doen. Gebruik Gmail als voorbeeld, log in op uw account in een webbrowser en open het gedeelte Labels van de instellingen. Van daaruit schakelt u labels uit om te voorkomen dat die mappen worden gesynchroniseerd met de Mail-app op uw telefoon.

Aanbevolen: