Hoe te ontvolgen op TikTok

Inhoudsopgave:

Hoe te ontvolgen op TikTok
Hoe te ontvolgen op TikTok
Anonim

Wat te weten

  • Iemand niet meer volgen van hun pagina: selecteer het person-pictogram.
  • Snel meerdere accounts niet meer volgen: Profile > Following en tik vervolgens op Following.

Dit artikel legt uit hoe je een of meer mensen op TikTok kunt ontvolgen en legt uit wat dat precies betekent. We bekijken ook hoe u kunt voorkomen dat iemand anders u volgt. Deze aanwijzingen zijn van toepassing op Android en iOS.

Hoe ontvolg ik iemand op TikTok?

Je kunt een enkel TikTok-account ontvolgen door naar hun pagina te gaan en op het persoonspictogram te drukken.

De andere persoon is niet op de hoogte gebracht dat je hem niet meer volgt.

  1. Open de profielpagina van de persoon die je niet meer wilt volgen. Er zijn twee manieren om dat te doen:

    • Selecteer hun profielafbeelding aan de rechterkant als je momenteel een van hun video's bekijkt.
    • Open de zoekbalk bovenaan de pagina Home of Discover en zoek de gebruiker op zijn gebruikersnaam.
  2. Selecteer het person icon om ze onmiddellijk niet meer te volgen. Het pictogram heeft een vinkje als je ze volgt, maar ze volgen jou niet, of twee regels als je elkaar volgt.

    Image
    Image

Hoe ontvolg ik meerdere mensen tegelijk op TikTok?

Een snelle manier om je Home-feed op te ruimen, is door meerdere mensen snel achter elkaar te ontvolgen. Bekijk de lijst met mensen die je volgt op TikTok om gemakkelijk de ene gebruiker na de andere te ontvolgen, zonder dat je de profielpagina van elke persoon afzonderlijk hoeft te bezoeken.

  1. Selecteer Profile op de tabbladen onderaan de app.
  2. Kies Volgend uit de opties bovenaan, direct onder je profielafbeelding.
  3. Op dit tabblad staat een lijst van iedereen die je volgt. Blader of zoek erdoorheen en tik op Volgen naast elke persoon die u uit de lijst wilt verwijderen. De knop verandert in Volg om aan te geven dat je ze momenteel niet volgt.

    Image
    Image

Hoe ontvolg ik iedereen die ik volg op TikTok?

Hoe handig het ook zou zijn als je op zoek bent naar een nieuwe start of een gemakkelijke manier om de lijst met mensen die je volgt te wissen, er is geen door TikTok goedgekeurde methode om iedereen tegelijk te ontvolgen.

De beste manier om iedereen te ontvolgen, is door de tweede reeks bovenstaande stappen te doorlopen. Scroll gewoon door je lijst en tik op de knop naast elke gebruiker die je niet meer wilt volgen. U zult zien dat u binnen enkele seconden meerdere accounts kunt verwijderen.

Als je elke dag wat tijd besteedt aan het doornemen van je lijst, zal deze uiteindelijk verdwijnen, als dat je einddoel is. De enige andere manier om iedereen van je volglijst te verwijderen - en dit is meer een tijdelijke oplossing - is door simpelweg een nieuw account aan te maken. Als je dit doet, worden natuurlijk ook al je volgers verwijderd en moet je een andere gebruikersnaam krijgen.

Gebruik geen bots om ontvolgingen voor je te beheren. Het kan je gebruiksovereenkomst met TikTok verbreken en je van het platform laten schoppen.

Wat doet iemand niet meer volgen?

Volgende TikTok-gebruikers plaatsen hun video's op je Home-tabblad, met name op het Following-tabblad. Dit maakt het gemakkelijk om de nieuwste video's te vinden van mensen die je hebt gekozen om in de gaten te houden. Als u niet meer volgt, worden die accounts uit dat gedeelte van de app/website verwijderd. Je kunt ze nog steeds vinden op je For You-pagina of via een zoekopdracht.

Er zijn echter een paar verschillen. Ten eerste zal het volgen van iemand hen laten weten dat je ze aan je volglijst hebt toegevoegd. Als je iemand niet meer volgt, wordt hij of zij niet op de hoogte gebracht, waardoor de enige manier waarop hij of zij kan bevestigen dat je dit hebt gedaan, is door naar je profiel of hun lijst met volgers te gaan.

Om een privébericht met een andere gebruiker te starten, moeten jullie elkaar allebei volgen. Dus als jullie elkaar allebei volgen, maar ze daarna niet meer volgen, verdwijnt de Message-knop op hun profiel.

Als je iemand niet meer volgt, worden de opmerkingen die hij of zij heeft gemaakt bij je video's, de opmerkingen die je hebt gemaakt bij hun video's, video's die je leuk vindt of TikTok-video's die je hebt gedownload, niet verwijderd. Die dingen zijn geldig ongeacht de volgstatus, dus ze blijven bestaan, zelfs als je iemand wel of niet volgt, of als je ze vroeger volgde maar niet meer doet.

Kun je volgers op TikTok verwijderen?

Mensen kunnen je volgen, zelfs als je ze niet volgt, dus het verwijderen van iemand die je volgt, betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze je niet gewoon weer toevoegen. U kunt dit echter forceren door ze van uw lijst te verwijderen.

Het verwijderen van iemand die jou volgt is niet hetzelfde als het verwijderen van mensen die je volgt, maar de stappen zijn net zo eenvoudig: selecteer in je profiel Volgers onder je afbeelding, en gebruik dan het menu met drie stippen rechts van een gebruiker om de Remove this follower optie te vinden.

Image
Image

De enige manier om te voorkomen dat iemand anders je voorgoed volgt, is door ze te blokkeren. Gebruik het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek van iemands profiel om de knop Block te vinden.

FAQ

    Waarom heeft TikTok iedereen ontvolgd?

    Als je volgende lijst op mysterieuze wijze is verdwenen, is dit meer dan waarschijnlijk een storing aan het einde van TikTok. Sluit en heropen de app en kijk of er een update beschikbaar is.

    Geeft TikTok een melding wanneer je iemand ontvolgt?

    Behalve dat het aantal naar beneden gaat, weet een TikTok-gebruiker niet wanneer iemand stopt met het volgen. Ze weten het pas zeker als ze merken dat jouw naam niet op hun lijst staat; TikTok stuurt geen melding.

Aanbevolen: