Hoe te ontvolgen op Twitter

Inhoudsopgave:

Hoe te ontvolgen op Twitter
Hoe te ontvolgen op Twitter
Anonim

Als je lid wordt van Twitter, wordt je aangemoedigd om andere accounts te volgen. Dan zul je natuurlijk merken dat je niet geniet van tweets van sommige gebruikers, of je tijdlijn is te overbelast om bij te blijven. Er zijn een paar manieren om te ontvolgen op Twitter: vanuit een tweet, vanaf een profielpagina en vanuit je volgende lijst. Je kunt ook iedereen op Twitter ontvolgen als je een nieuwe start nodig hebt. U moet echter software van derden gebruiken voor massaal ontvolgen.

Als je iemand ontvolgt op Twitter, zie je zijn tweets niet meer in je tijdlijn. Twitter waarschuwt ze niet voor het niet meer volgen, maar ze zullen ontdekken of ze software van derden gebruiken om volgers te volgen.

Als je alleen een pauze nodig hebt, kun je andere gebruikers op Twitter dempen. Als een andere gebruiker u lastigv alt, kunt u deze op Twitter blokkeren en rapporteren.

Hoe ontvolg je iemand uit een Tweet

Je kunt een andere Twitter-gebruiker rechtstreeks vanuit een tweet ontvolgen, waardoor de aanstootgevende tweet ook van je tijdlijn wordt verwijderd. Het is gemakkelijk en snel.

  1. Ga naar een tweet van de gebruiker die je niet meer wilt volgen.
  2. Klik op de pijl ernaast.

    Image
    Image
  3. Select Unfollow @username.

    Image
    Image
  4. Je krijgt een melding dat je @gebruikersnaam niet meer volgt.

    Image
    Image

Gebruikers niet meer volgen van hun accountpagina

Een andere manier om te ontvolgen op Twitter is vanaf de accountpagina van een gebruiker. Het gaat net zo snel als via een tweet.

  1. Ga naar een accountpagina voor de gebruiker die je niet meer wilt volgen. De URL is twitter.com/username.
  2. Beweeg over de Volgende-knop rechts van hun profielfoto.

    Image
    Image
  3. De knop verandert in Ontvolgen. Klik op Niet meer volgen.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Klik op Niet meer volgen.

    Image
    Image

Hoe u gebruikers kunt ontvolgen van uw Twitter-volglijst

Ten slotte kun je gebruikers op Twitter ontvolgen vanuit je eigen lijst met volgers. Deze methode is handig als u meerdere gebruikers wilt ontvolgen, hoewel u dit slechts één tegelijk kunt doen.

  1. Ga naar je Twitter-profielpagina en klik op Volgen, (staat voor het aantal mensen dat je volgt) onder je locatie en lidmaatschapsdatum.

    Image
    Image
  2. Je kunt ook naar twitter.com/followers gaan en op het tabblad Following klikken.

    Image
    Image
  3. Vind de gebruiker die je niet meer wilt volgen en plaats de muisaanwijzer op de Following-knop rechts van hun gebruikersnaam.

    Image
    Image
  4. De knop verandert in Ontvolgen. Klik op Niet meer volgen.

    Image
    Image
  5. Klik op Unfollow in het bevestigingsbericht.

    Image
    Image

Mass Unfollowing op Twitter

Als je iedereen op Twitter massaal wilt ontvolgen, moet je de opdrachtregeltool of een service van derden gebruiken. Met Twitter kun je gebruikers slechts één voor één ontvolgen. Anil Dash, blogger en ondernemer plaatste instructies op zijn website met behulp van een tool genaamd "t", die is gebaseerd op de programmeertaal Ruby.

Download t op Github, volg de installatie-instructies en zorg ervoor dat Ruby is geïnstalleerd. Het commando om massaal te ontvolgen is:

t volgers | xargs t ontvolgen

Als dat te technisch is, kun je ook een tool gebruiken met de naam Tokimeki Unfollow, die Dash aanbeveelt. Hoewel je accounts niet in bulk kunt ontvolgen, is het niet zo vervelend als handmatig ontvolgen op Twitter.

  1. Ga naar de Tokimeki-website en klik op Inloggen met Twitter.

    Image
    Image
  2. Voer uw Twitter-gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

    Hiermee machtigt de app om toegang te krijgen tot uw account.

    Image
    Image
  3. Kies je voorkeuren: je kunt de volgorde instellen waarin je accounts ziet, bios automatisch laat zien en voortgang op de server opslaan. Klik vervolgens op Start.

    Image
    Image
  4. Voor elk account dat je volgt, kun je ze niet meer volgen, ze aan een lijst toevoegen of ze behouden. Je kunt de meest recente tweets van het account zien om je te helpen een beslissing te nemen.

    Klik op Toon bio om de Twitter-bio van het account te zien.

    Image
    Image
  5. Als u per ongeluk op Niet meer volgen klikt of van gedachten verandert, klikt u op Ongedaan maken; klik anders op Volgende.

    Image
    Image

Blokkeren versus dempen versus niet meer volgen op Twitter

Wanneer je iemand op Twitter blokkeert, ontvolgt het hen ook en verdwijnen al hun tweets van je tijdlijn. De geblokkeerde gebruiker krijgt geen melding dat je hem hebt geblokkeerd, maar kan zien of hij je profielpagina bezoekt.

Als je iemand op Twitter dempt, kan die gebruiker nog steeds je tweets zien en ze leuk vinden, retweeten en erop reageren. Gedempte gebruikers kunnen ook DM's naar uw account sturen. Je ziet deze activiteit echter pas als je het dempen opheft.

Als je iemand ontvolgt op Twitter, kan deze een melding krijgen van een app van derden die niet-volgen bijhoudt. Ze kunnen je tweets nog steeds zien zolang ze je volgen.

Aanbevolen: