Hoe toegang te krijgen tot gearchiveerde e-mails in Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe toegang te krijgen tot gearchiveerde e-mails in Outlook
Hoe toegang te krijgen tot gearchiveerde e-mails in Outlook
Anonim

Het archiveren van oude e-mails die u niet wilt verwijderen, is een goede manier om de grootte van uw Outlook-mailbox beheersbaar te houden. Net zoals er een paar verschillende manieren zijn om e-mails in Outlook te archiveren, zijn er meerdere manieren om die berichten te vinden wanneer u ze nodig hebt. Leer hoe u toegang krijgt tot gearchiveerde e-mails in Outlook met de methode die overeenkomt met de manier waarop u ze aanvankelijk hebt opgeslagen.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook 2010.

De archiefmap vinden

Als je een Microsoft 365-, Exchange-, Exchange Online- of Outlook.com-account hebt, bestaat je archiefmap al, zelfs als je deze nog nooit eerder hebt gebruikt. De map staat in uw Outlook-mappenlijst.

  1. Open Outlook.
  2. Selecteer de View tab.

    Image
    Image
  3. Selecteer Folder Pane in het gedeelte Lay-out en selecteer vervolgens Normal in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  4. De Archive map zou nu in de mappenlijst moeten verschijnen. Open de map om het gearchiveerde bericht te vinden dat je nodig hebt.

    Image
    Image

Ontbrekende archiefmap? Update Outlook

Als u Outlook 365, Outlook 2019 of Outlook 2016 gebruikt en de archiefmap niet ziet, voer dan een update uit op Outlook.

  1. Selecteer het tabblad File in Outlook.
  2. Selecteer Office-account in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  3. Select Update-opties > Update Now.

    Image
    Image
  4. Microsoft zal controleren op beschikbare updates en deze installeren. Wanneer de updates zijn voltooid, zou de archiefmap moeten verschijnen in de Outlook-mappenlijst.

Hoe toegang te krijgen tot de Outlook Online Archiefmap

Als je een Outlook Online e-mailaccount hebt, is de archiefmap online beschikbaar.

  1. Ga naar Outlook en log in op uw Outlook-e-mailaccount.
  2. Selecteer de pijl naast Folders om de lijst met Outlook-mappen uit te vouwen als mappen niet zichtbaar zijn.

    Image
    Image
  3. Selecteer Archiveren in het linkerdeelvenster onder Mappen. Je gearchiveerde e-mails zullen verschijnen.

    Image
    Image

Items zoeken in een Outlook-gegevensbestand (.pst)

Uw gearchiveerde items kunnen worden opgeslagen in een Outlook-gegevensbestand, ook bekend als een bestand met persoonlijke mappen (.pst), als u een POP- of IMAP-account gebruikt of als u AutoArchiveren gebruikt met uw Exchange-server-e-mailaccount. Wanneer u het bestand Persoonlijke mappen in Outlook opent, kunt u zoeken naar specifieke woorden of woordgroepen.

  1. Open Outlook en selecteer de File tab.
  2. Selecteer Openen en exporteren in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  3. Selecteer Open Outlook-gegevensbestand. Het dialoogvenster Open Outlook-gegevensbestand wordt geopend.

    Image
    Image
  4. Selecteer het Outlook-gegevensbestand dat u wilt openen en kies OK.

    Standaard worden Outlook-gegevensbestanden opgeslagen op drive:\Users\ gebruikersnaam \Documents\Outlook Files\archive.pst in Windows 10, Windows 8 en Windows 7 (het station en de gebruikersnaam zijn specifiek voor uw systeem).

  5. Selecteer de pijl naast het Outlook-gegevensbestand in het navigatievenster om het bovenste niveau uit te vouwen en de submappen in het bestand te zien. Selecteer een submap om de inhoud te zien.

    Gebruik de ingebouwde zoekhulpmiddelen van Outlook om te zoeken naar een specifieke e-mail, contactpersoon of onderwerp in de archiefmap.

FAQ

    Hoe archiveer ik e-mails in Outlook?

    Als u e-mails handmatig in Outlook wilt archiveren, gaat u naar File > Info > Tools > Oude spullen opruimenSelecteer Archiveer deze map en alle submappen en navigeer vervolgens naar de map met de inhoud die u wilt archiveren. Configureer uw archiefdatums en selecteer OK

    Hoe vind ik het e-mailarchief in Gmail?

    Als u gearchiveerde e-mails in Gmail wilt zoeken en ophalen, selecteert u Alle berichten en selecteert u vervolgens alle gearchiveerde e-mails die u wilt terugzetten naar de Inbox. Selecteer op de werkbalk Verplaatsen naar Postvak IN.

    Hoe onthoud ik een e-mail in Outlook?

    Om een e-mail in Outlook op te halen, opent u de map Verzonden en dubbelklikt u op het bericht dat u wilt ophalen. Ga vervolgens naar het Message tabblad > selecteer de Actions vervolgkeuzepijl > Recall This Message.

Aanbevolen: